Fajnie,że można popatrzeć
Pozdrawiam

Masz na myśli tego dwukolorowego afrykańskiego? A nie wysłałam Ci kiedyś listków? Jeśli nie to nic straconego. I tak na wiosnę wymaga gruntownego odnowienia, bo zrobił się z niego niezły olbrzym.basga pisze:Przyznam,że chyba piękniejszego fiołka nie widziałam! :P
Moje cyklameny niestety w drugim roku też nie są tak piękne jak nowo kupione. Mają mniej liści i kwiatów i krócej kwitną. Kilka stron wcześniej pokazałam cyklamen biały z czerwoną obwódką. Nadal kwitnie ale nowe kwiatki straciły obwódki i są całe białe. Nie wiem co źle robię. Dla mnie te kwiaty są jednak dość kłopotliwe w uprawie.edytahome pisze:Mirabilis mi też bardzo podoba się ten biały cyklomen zdobiący twój parapet. Pięknie kwitnie. Laughing
Ja swego kupiłam w tym roku i mam nadzieję że uda mi się zmusić do kwitnienia w przyszłym roku. Póki co martwi mnie fakt że z dnia na dzień coraz mniej kwiatków na nim zostaje Confused
Moja droga Kasieńko powiedz czy zostały Ci jeszcze szczepeczki begonii??? Mogę się na nie pisać?
Nie, Basiu nie marnieją - jak na raziebasga pisze:Czy u wszystkich begonie marnieją?