Tereniu - tencia 
witam serdecznie w moich skromnych progach. Bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie.
Zapraszam, jak tylko znajdziesz czas.
Na forum jest baaardzo dużo ogrodów i myślę, że wszystkich nie da się odwiedzić, a szkoda, bo każdy ogród jest śliczny i niepowtarzalny,
Grażynko - kogra 
ja, już nie mogę doczekać się wiosny, a jak dzisiaj wyszłam z domu i zobaczyłam, że śnieg prószy, to już miałam wszystkiego dosyć.
Na działeczkę nie jeżdżę, bo tylko bym zmarzła, a i tak nie dałabym rady cokolwiek zrobić.
Reniu - renzal 
dziękuję w imieniu ciemierników. Uwielbiam je, dla mnie, to takie zimowe róże.
Ewuś - Ewiczka52 
mam nadzieję, że maki zakwitną i w tym roku i będziesz je podziwiała w moim ogrodzie.
Z kompem miałam problem, dopiero dzisiaj wieczorem mam internet.
Bogusiu - bunia79 
dziękuję za miłe słowa.
Ja, wcześniej nie byłam przekonana do jednorocznych, ale teraz już wiem, że warto je siać, bo są bezproblemowe i dłłługo kwitną, a niektóre nawet się same rozsiewają.
Haluś - hala67 
dzięki. Kosmos siarkowy w moim ogrodzie osiągnął ok. 150 cm, ale ładnie stał na baczność, nie trzeba go było podpierać, co mnie bardzo cieszyło. Nooo, i ten jego cudny kolorek - POEZJA.
Renatko - Renata1962 
ślicznie dziękuję.
Gosiu - Margo2 
łooo, na wprowadzenie się do nowego domku, to jeszcze muszę "trochę" poczekać. Budynek w stanie surowym, zamkniętym, a przed nami, to co najdroższe - wykończenie w środku.
Bożenko - bodzia3012

na działeczkę wybieram się dopiero w następnym tygodniu, to mam nadzieję, że znajdę wiosenne kwiatuszki.
Elu - tija 
dziękuję w imieniu kwiatuszków. Z onętkami mamy tak samo, ja, też w tamtym roku pierwszy raz siałam iii będę obserwować bacznie czy są sieweczki, no i ciekawe jak zakwitną. Chociaż, przyznam szczerze, że nie wierzę, że będą "rasowe".
Danusiu - danutab 
czyli nie ma co liczyć na wiosenne kwiatuszki, szkoda. Może nam wynagrodzą w przyszłym roku, hmmm.
Krystianku - Kriss1515 
dziękuję, uwielbiam maki - wszystkie, ale chętniej w moim ogrodzie widzę bylinowe, bo w jednym miejscu rosną, a te jednoroczne sieja się, gdzie chcą.
Trzymam kciuki, żeby Twój maczek bylinowe w tym roku zakwitł.
No, to teraz biegnę podziwiać Wasze ogrody