Moje storczyki-Karnova
Re: Moje storczyki-Karnova
peace and love!
żółtek
, takie są najładniejsze, nie jakiś wyblaknięty, tylko konkret kolor

zaczynam podejrzewać, że Karnova to Hubert Urbański w sukienceDufin pisze:a karnova taka opanowana, dozuje nam emocje

tu sie bedzie dzialo 

- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Heheh uwielbiam Was Kobietki (oczywiście jak mogę tak o Was pisać) lubię z Wami rozmawiać i odwiedziny więc pomału dozuje emocje
Wszystkich storczyków mam około 20 sztuk więc jeszcze pare zostało do pokazania. Po za tym nie wiem czy chcecie oglądać te które obecnie nie kwitną...
Co do tego żółtaska obecnie nie kwitnie i jest w trakcie reanimacji
na Moje własne życzenie. Nie wiem co Mnie podkusiło i przesadziliśmy go z Moim N do większej doniczki i zmarniał mi
Mam wielką nadzieję, że coś z niego będzie ale to się okaże.
furious hmmm ale ładniejsza od Urbańskiego (jeżeli o ścisłość idzie)
Pozdrawiam

Wszystkich storczyków mam około 20 sztuk więc jeszcze pare zostało do pokazania. Po za tym nie wiem czy chcecie oglądać te które obecnie nie kwitną...
Co do tego żółtaska obecnie nie kwitnie i jest w trakcie reanimacji

Mam wielką nadzieję, że coś z niego będzie ale to się okaże.
furious hmmm ale ładniejsza od Urbańskiego (jeżeli o ścisłość idzie)

Pozdrawiam
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
da rade jeśli przeprosilas i obiecalas poprawe
. wklejak wszystko co tam masz kobitko ,te ktore przekwitly tez ,my kochamy wszystko ogladac 

Karnova w razie czego to ja jestem chłopaczek, ale jak chcesz, to założę jakieś rajtuzy i też będę kobitka 

wlasnie mialam napisac ze tu z nami jeden chlopczyk "nadaje" 

- Karnova
- 1000p
Jak założysz rajtuzki to wstawiaj zdjęcie na pewno zrobi furoręfurious pisze:Karnova w razie czego to ja jestem chłopaczek, ale jak chcesz, to założę jakieś rajtuzy i też będę kobitka

A co do komentarza odnosiło się to do Mojej osoby, że to ja jestem ładniejsza

actus No już nie taki chłopczyk chyba

Co do zdjęć już wstawiam te których mam zdjęcia. Oto one
Hybryda z marketu

Obecnie stan jego liści jest dużo lepszy są ładne i jędrne

Hybryda z kwiaciarni (kwitnienie moje, mam z nim trochę problemów ale myślę, że wychodzimy na prostą)

Hybryda (dostałam w prezencie)

Catleya ( z którą mam problem nie chce podjąć ze Mną współpracy jest schorowana, już dogadzam jej jak mogę ale..

I maluszek, którego dostałam na walentynki od Mojej połówki (urocza, obecnie nie siedzi w tym czarnym sphagnum, został przesadzony do drobnej kory)

To chyba tyle

"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Super
jakie bogactwo kolorów
Masz dobrą rękę, skoro tak potrafisz każdego zdechlaczka ożywić, może doradzisz mi coś w przypadku reanimowanego od Kasi liodoro?
Ta krówka super, ja jeszcze nie mam żadnej
a ten mech to bym pomyślała, że ziemia
dobrze, że go wymieniłaś
Moja Połówka chyba się nigdy nie domyśli, żeby mi storczyka z jakiejś okazji kupić
jeszcze mi dogryza i mówi do mnie "keiku mój", chyba mu się spodobało
no cóz.. za miesiąc rocznica, więc może mu coś zasugeruję 

Masz dobrą rękę, skoro tak potrafisz każdego zdechlaczka ożywić, może doradzisz mi coś w przypadku reanimowanego od Kasi liodoro?

Ta krówka super, ja jeszcze nie mam żadnej

a ten mech to bym pomyślała, że ziemia

na rocznice to TIR tam powinien ze storczykami podjechac!!! jak chcesz to ja mu zasugeruje

- Karnova
- 1000p
TIR o rany gdzie Ona by to wszystko pomieściła jak Wy już taczki i rowerki stosujecie
A powiem Wam, że Mój sam kupuje nie muszę mu nic sugerować i nawet wie jaki kolor kupić normalnie Skarb
Co do sugerowania mogę pomóc actus w sugerowaniu

A powiem Wam, że Mój sam kupuje nie muszę mu nic sugerować i nawet wie jaki kolor kupić normalnie Skarb

Co do sugerowania mogę pomóc actus w sugerowaniu

Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
bo z tym TIR-em to jest tak ze on podjezdza ze storczykami i kierowca wrecza Dufin klucze od nowego domu( specjalnie skonstruowanego aby zapewnic optymalne warunki do hodowli tego co w tym TIR'ze siedzi) jako dodatek skromny do TIR'a

- Karnova
- 1000p
A no to tak to już wszystko jasne. Też bym chciała takiego TIR-a 

Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
hahaa.. no jak będzie trzeba to zaangażuje Was , chyba, ze do tego czasu znajdzie to forum i przeczyta
bo bardzo Go nurtuje co "w tym ogródku" można robić tyle czasu, co można tu tyle pisać o kwiatkach