Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Post »

Aguś ;:168 ;:168 ;:168 już tyle słów padło że ja pozostawię to milczeniem. ;:168 ;:168 ;:168
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dobrze Cię rozumiem. Sama w tym roku mam trochę przegrane :? Przeczekuję.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przykro mi Aguś ;:168 ale dla odmiany żebyś pomyślała przez chwilkę o czymś innym przybyłam z podziękowaniem za Twoje rady i pomoc. Za każdym razem gdy zamykam oczy widzę tą rabatę i się uśmiecham ;:167
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Aguś trzymaj się kobietko ;:168 i nie stresuj się tym,będzie dobrze ;:167
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Cały dzień myślami i sercem byłam z Tobą ...a tu czytam , że pomimo Twojego zaangażowania , doświadczenia i zwykłego , ludzkiego podejścia nie zostałaś zrozumiana ;:145 . Aguś ...głowa do góry ;:168 ... rób swoje , ale nie daj się otumanić - zresztą Ty wiesz , że nie da się pracować w napięciu , bo każdy jest tylko - a może aż - człowiekiem . Nerwy , pomimo dyplomacji , taktu i etyki kiedyś też puszczą .
Jak słyszę slogany - puste słowa , bez pokrycia- rzucane na wiatr przez pewne partie " Najważniejszy jest człowiek " , to mam ochotę udusić tego , który to wymyślił ;:134 ;:14 .
Serdecznie pozdrawiam ;:196 ;:167 cieplutko . Będzie dobrze jesteś osobą , która sobie poradzi , wierzę w Ciebie , tylko żal ludzi , z którymi się pracowało tyle lat . Jednak mam cichą nadzieję ... że Sowa szybciej odleci , jak przyleciała . Chwileczkę ....są wyżsi nad nim , prawda ? Wszak raporty musi komuś przesyłać ? Pożyjemy , zobaczymy ....rotacje ...hmm , to jest możliwe , bo nikt nie wytrzyma takiego " narzutu" - wszak Polska , to nie Japonia .
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Aguś, wstawiłam do mojego wątku zdjęcie klona sprzed 2 dni. Jeszcze ma trochę liści :wink: .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko nic nie dzieje się ot tak sobie, masz czas coś sobie poszukasz. Tym bardziej, że masz praktykę w dobrej firmie. Ja mam córkę w ONET i też są tam twarde warunki, które coraz bardziej śrubują, ludzi zwalniają pracy dokładają, a wszystko tłumaczą kryzysem. Godzin nadliczbowych byle ile, a nie ma ich kiedy wziąć bo pracę trzeba wykonać.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Aguś niby należę do osób, które potrafią zachować zimną krew, ale kiedy to wszystko czytam, to ... ;:214
U mnie było inaczej. Ja na urlopie. Wpadłam na chwilę po pensję i przy okazji dowiedziałam się, że była reorganizacja pracy i razem z koleżanką pójdziemy na zieloną trawkę ;:202
Do dziś pamiętam, jak siedziałyśmy u dyrektorki z rozdziawionymi gębami.
Nie wiem, co lepsze, ale w każdym razie długotrwały stres ma poważne konsekwencje w funkcjonowaniu naszego organizmu...jak główka ??? ;:196 ;:168
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kochani, dziękuję za tyle słów wsparcia... powoli to sobie układam, na pewno uda mi się zapanować nad emocjami... póki co, głowa napitala przez odpuszczający całodzienny stres, więc odpiszę Wam szerzej jutro, ale powiem tylko - czytając z uwagą Wasze komentarze - że macie w 100% rację. To się obróci na dobre, wiem to.
Zamkniemy ten temat za chwilę i pokontynuujemy przyjemne rozmowy o naszej wspólnej pasji... To najlepszy odstresowywacz.
Dobrej nocy :wit
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Kochana, a jakbyś nie miała co robić, to zajrzyj do mojego ogrodu i ustosunkuj się do wołania o ratunek! Twój gust bardzo by mi się przydał...
Dobranoc ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Idę ;:65
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Ja jak zwykle spóźniona.... ale w końcu obecna. Widzę Aguś, że też masz w pracy niezłą jazdę. Tak to już jest z nowymi szefami, że chcą się wykazać i pokazać "kto tu rządzi". Jest nadzieja, że może z czasem się utemperuje.
Dobrze, że mój p.o psychopata zostaje już tylko miesiąc... Nowy szef, wybrany w konkursie wydaje się być normalny i ludzki... ale niestety - czasami stanowisko zmienia człowieka. Ja jestem w tej dobrej sytuacji, że w każdej chwili mogę odejść ...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus dobry :wit powiem tylko od siebie, ze na pewne zdarzenia nie mamy wplywu i albo trzeba zacisnac zeby i sie dostosowac albo idzie nowe ;:108 Wiem, ze jestes w stanie z jednej i drugiej sytuacji wyciagnac, to najlepsze dla siebie ;:196
A teraz przyjemne rzeczy, jak pogoda i co bedziesz dzialac w ogrodzie?
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Aguś dobry dzień :heja . Masz rację, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. I pomyśl sobie, że ja muszę być w pracy, a Ty masz chociaż soboty wolne :D
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Mam wreszcie słońce ;:138 Jeszcze tylko skończę z garami i lecę do ogrodu. Może tylko na spacer, bo wieje wiatr, a to zawsze mnie płoszy :roll: Może choć trochę ziemia obeschnie...
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”