Ania Zuzia i Chłopaki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ania Zuzia i Chłopaki

Post »

I właśnie ta ilość odcinków mnie przeraziła. :lol:
Toż to by już dawno zjełczało, a i uzębienie do konsumpcji tak potrzebne,
już by zostało tylko wspomnieniem, zanim dane by nam było te krówki,
po zakończeniu serialu zjeść. :lol:

Najlepsza dieta to ruch i zajęcie w ogrodzie. :wink:
Jak się człowiek porządnie wciągnie w pracę, to zapomina, że jest głodny.
A jak skończy, to raczej nie ma już sił by jeść. :lol:
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj masz rację, ruch ruch i jeszcze raz ruch. Między innymi stąd u mnie taki zapał do pracy, bo mam problemy zawiązać buta - te ręce po trzydziestce jakieś takie robią się krótkie - nie wiem czy to choroba jaks czy co :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

hehehehehe... dobre Aniu :;230
Ja też popieram stwierdzenie, że najlepszy jest ruch w ogrodzie. Jak przewiozłam taczka 3 tony ziemi na rabatkę przy podjeździe, to ...po ustąpieniu bólu mięśni czułam się normalnie lżejsza :lol: :heja
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Dorota (Babuchna) ma świętą rację :D Przychodzę z pracy, szybki obiad (i to nie zawsze, bo jak dziecka nie ma, to odpuszczam sobie) i do ogrodu. Wracam jak sie ściemni i już nie czuje głodu...
A po np. noszeniu moich kamieni wlekłam się tylko do wanny i z niej - do łóżka. Nawet na jedzenie nie miałam siły. Podobnie po rozwiezieniu po ogrodzie 12 kubików dodatkowej wierzchniówki.
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciekawe, czy schudłyście, czy wydłuzyły Wam się ręcę i dlatego łatwiej wiazać buty.
Ja póki co jeszcze mam za krótkie łapki ;:145
Awatar użytkownika
arim27
100p
100p
Od: 29 paź 2011, o 14:24

Post »

Allle,ta aktorka ,która gra Salli już dawno nie żyje ;:108 Na którymś niemieckim programie leci też "moda" ale ileś sporo odcinków do przodu.Kiedyś włączylam przypadkiem i niby muzyka ta sama ,napisy,cała czołówka ta sama,ale aktorów nie poznawałam,nikt znajomy-dopiero jak Brook zobaczylam to ją poznałam. :uszy
Pozdrawiam Mirka !
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

ach te soczki muszą być przepyszne :) ja w tym roku robiłam z czerwonej porzeczki ale już ich nie ma... wszystkie poszły w wakacje :D
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moja teściowa ogląda nałogowo wszystkie odcinki. Jakbys miała problem z rozpoznaniem kogoś, to pisz, zapytam :;230 :;230 :;230

Soczki są rewelacyjne, ale specjalistą od ich picia jest moja córa. Już nawet nie chce kompotów, jeszcze wisniowe - ujdą w tłumie i żadne inne.
Syn nie miał w ustach kompotu, soku. Z owoców je obrane jabłko i banana. Z warzyw raz na rok obraną marchewkę, wytartą w ręcznik - ot dziwactwa mojego autysty.
Mężuś - cukrzyk, pije tylko wtedy jak mu spada cukier, a ja udaję, że pije tylko wodę - zdrowiej, mniej kalorii, będę mniej puszysta :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p

Post »

Aniu, nie ma to... jak każdy lubi co innego, prawda? :wink: :lol:
Wiem jak to jest :) Ja może bym schudła szybciej, gdybym mogła jeść bardziej dietetycznie. Jednak mój M. jest jak szczypiorek i nie miałabym serca męczyć go codziennie warzywami na parze :;230 Więc, nie mając ochoty gotować 2 oddzielnych obiadów...czasami jem za dużo smażonego itp... ;:224
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Musimy podobnie wyglądać. Jak mój M. poszedł do nowego diabetologa a jaweszłam z nim do gabinetu doktorka wzieła wyniki i mówi "oj, cholesterol wysoki musi sie Pani odchudzić". Na co mąż mówi "To moje wyniki, ja mam cukrzyce" a ona "panu nawet nieśmiem powiedzieć o odchudzaniu" On ma niecałe 60 kg a ja ała ała buuuu nie powiem ale sporo więcej.
Najbardziej mi żal Zuzi, poszła w mamuśke i będzie jak ja, juz po niej widać. W sumie staram sie pilnować żeby było na obiad cos co mąż może bez oporów - naleśniki zdarzają się kilka razy w roku, pierogi jeszcze zadziej. Zawsze jakieś warzywka z patelni, dużo surówki, mieso prędzej z piekarnika niz patelni. Kilo ziemniaków mam na 3 obiady i co i nic.
Dietetyczka kazała jeść 5 razy dziennie - a nawet więcej, co 3 godzinki małe porcje. Ostatnia porcja 3 godz prze spaniem i troche wiecej ruchu -na początek. Ale jak tu jeść co 3 godziny. Zaczynasz coś robic - czas jeść... zjedz pół kubka musli i wróc do stołu za 3 godziny na kolejne pół kubka... ja raz a porządnie i starcza na cały dzień - i to powód bycia okrąglutkim ;:1
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p

Post »

hehehehehe... dobrze mówisz kobieto :D Mój M. wazy 58kg, czyli podobnie jak Twój. Ja 7 kg więcej :wink: Może nie jestem mocno okrąglutka, ale wbrew niby niewielu więcej kilogramom, mam za dużą oponkę i krągłości "tu i ówdzie" ;:224 najgorsze jest to, że ja nie mogę nawet gdybym chciała "nie jeść" albo jeść dużo mniej. Ja jak jestem głodna, to robi mi się słabo i trzęsą mi się ręce...więc mija się to z celem :roll:
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja ważyłam 58 przy 166 cm,
ale po ślubie długo nie mogłam zajść w ciażę. Badania, leki, hormony - urosło mi 30 kg - od razu zaszłam w ciążę, miałam problemy z utrzymaniem jej, sporo leków w ciąży - dlatego mam poczucie winy, że chciałam wymusic na swoim organiźmie utrzymanie ciąży i Kuba urodził się autystą. Zuzia bez problemów i leków i jest zdrowa.
A mi zostały kg na ciężkie czasy ;:224
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Dziewczyny kilogramami się przejmujecie? jak brałam ślub ważyłam 51 kg przy 165 cm ,poza ciążami wagę trzymałam bardzo dlugo,nigdy sie nie odchudzałam, niestety przyszedł mpment gdy kobieta nabiera troche ciała i trudno tę nadwyżkę zgubić, ale przecież najważniejsze jest być zdrowym i pokochać siebie w nowym wydaniu :;230
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja to traktuje jak zapasy na ciezkie czasy, ale w głębi duszy mam nadzieję, że działeczka choć trochę mnie rozrusza ;:50 ;:87 ;:50
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mam wielką potrzebę posadzić aronie, nie wiem tylko czy lepiej taką na pniu, czy lepiej krzew. jak myslicie? Co Wy macie?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”