Aprilkowy las cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Aprilkowy las cz. 2

Post »

Moja córa też kontynuuje zainteresowania po mamie ;-)
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jak tak nas czytam to się zastanawiam jaki wpływ na nasze życie i nasze dzieci mają panowie? :;230 :;230 :;230
Ograniczyli się do roli dawcy ;:112 ;:109
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

April pisze:Dominiko, każdy boryka się z jakimś problemem. Równie trudne są kamienie jak i korzenie. Najważniejsze że nam się chce zmierzać z problemem i zmieniać otoczenie na piękniejsze ;:215 Kiedy wreszcie pokażesz swój ogród. Napięcie sięga zeniutu, chcesz byśmy tu wszyscy zawału dostali ;:124
No, właśnie tego zawału się obawiam :;230
Kurde, no! Żyć człowiekowi nie dają :evil: Zrobię później ze 3 foty no! ;:224

Ale wiesz, ta rabata z cyprysikami to kurczę coś podobna do mojej, którą właśnie dłubię :lol: :lol: (nie no, tylko z rozmieszczenia iglaków, aaa i z ziemi, bo też tam mam piach :wink: )
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Podczytuję sobie Wasze dyskusje, bo wiekowo prawie Wam dorównuję, ale odmłodziłam się dzieckiem ( :D ) i znów mam 22 :wink: .
Słyszałam też takie, że M zrobił swoje i M może odejść. To nie tak do końca jest chyba :?

Jolu, świetnie zaplanowałaś tą rabatę. Wezmę CIę chętnie do projektowania u mnie. A tego żółtego piasku to masz chyba więcej niż ja ;:222
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dominiko, ja mam dla Ciebie propozycję: załóż swój wątek w moim wątku i będziemy go razem prowadzić :lol:
Co Ty na to, hę?

Jolu, dużo w tym chyba prawdy! ;-))
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A już gdzieś spotkałam się, że 2 dziewczyny razem prowadzą wątek, ale zdjęć u nich jak na lekarstwo i jak znikną to obie na raz. Jedna ogląda się na drugą, druga na pierwszą i ... Tak czy inaczej, spróbować możecie.
Jolu, nie pędzę aż tak z wątkiem. Czasem on żyje sam swoim życiem. W weekendy prawie nie zaglądam, teraz tylko w sobotę zerknęłam.
Właśnie przyświeca mi słońce przez okno. No i dobrze, bo zaraz do domku.
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tatusiowie są ważni ;:196 Ale przyznam, że jak patrzę na moją córcie, to nie mam cienia wątpliwości, że to mama na nią miała decydujący wpływ :D Niekiedy aż jestem przerażona, jak wielki...
Oj, Marzka , Marzka! kiedy wchodzę na FO Ty uwijasz się jak pracowita pszczółka :) Pędzisz, dziewczyno, pędzisz... I nie tylko Ty ;:224
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dominiko, chyba że Ty chcesz byśmy wszystkie zbankrutowały na stomatologa ;:224 bo jak pokażesz ogród skończony wylizany i wypieszczony to nam wszystkim szczęki opadną i się potłuką ;:223 Może skorzystaj z pomysłu Agnieszki :tan Ona ma zawsze niesamowitą ilość energii, założę się że bez problemu pociągnie dwa wątki :wit

Marzenko, ja sobie tak samo jakiś czas mówiłam że mam 18, no plus VAT ale teraz to już muszą Vat podnieść bo się nie łapię :;230 ale dwa lata byłam młoda :;230 :;230 Teraz to już tylko piękna :tan
Co do facetów to sobie tylko żartujemy, ja nie wyobrażam sobie życia bez niego. Tylko nie mogę głośno tego mówić bo mu się charakter popsuje. Wrócił wczoraj bardzo przeziębiony ze spływu kajakowego i jest taki biedny a mimo to mi kanapki rano do pracy zrobił :uszy
Marzenko, pędzisz, pędzisz. Z trudem znalazłam czas żeby to wszystko przejrzeć. A oczy mi się robią takie ;:oj jak widzę ile sadzisz.

Aguniu, różnie to bywa ale na swoich facetów to teraz nie możemy narzekać, co :lol:

Aniu, widzę że dołączasz do klubu :wit Pewnie że tatusiowie ważni ale przyznasz że są tacy co tylko na dawcę a są tacy co to całe życie poświęcą nie oczekując wiele w zamian ;:108
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No ja mam dokładnie 22 lata brutto :;230 :;230 :;230
A gdzie ten wątek Dominiki, bo też lubię niespodzianki...
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Co niektórzy to nawet dawcami nie powinni być, ale to już nie to forum.
Jolu co z tego, ze sadzę jak nic z tego nie widać. Choć nie powiem, bo niektóre rośliny się rozrosły i powoli je poznaję, te z forumowych prezentów i zaczynam myśleć o ich przesadzaniu, a tu jeszcze żadna rabata nie skończona ;:14 . Jednak jak czytam niektóre wątki, to mój stan jest chyba w normie. Jednak jak zobaczysz coś podejrzanego to zasugeruj mi zmianę lekarza
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny, fajnie się gada ale muszę się zbierać bo idę do lekarza. To obciążenie brutto powoduje że czasem trzeba jakieś badania zrobić :;230 :;230 a ja ciągle mam kłopoty z żołądkiem. Jak nic wrzody ale jakoś lekarz nie ma siły przekonywania żeby mnie zmusić zrobić gastroskopię. Pewnie znów wymuszę na nim jakieś leki i ucieknę :wit
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Wiek moich pociech przemilczę :oops: ale co do nowej rabatki, to się wypowiem :D
Jolu tak sobie patrzę i dumam, jak nowe nasadzenia będą wyglądały za rok, dwa...cyprysy urosną, trawa podrośnie i zagęści się, a żurawki...przecież ich nie będzie widać ;:202
Proponuję posadzić je na pierwszym planie, coś ala obwódka (czytałam, że ma być więcej), za nimi trawy (w przyszłości można dorzucić rozchodnik okazały, czy jeszcze coś tego wzrostu), a iglaki będą robiły, jako tło ;:173
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Iwonko, jak ja tak czytałam, co tu DZIECI sobie opowiadają, to najpierw uciekłam, ale skoro ty zostałaś, to ja też wracam. No i zgadzam się z tobą absolutnie co do Joli biednych żurawek, które po pewnym czasie będą ledwie dychać zza innych roślin.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Wandziu lubię młodzież, bo przy nich nie dość, że czuję się młodziej, to mi się CHCE (tylko bez podtekstów :evil: ), tak emanują energią :heja
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj, Iwonko i Wandziu! Przepraszam...Ciociu Iwonko i ciociu Wandziu! Jaka z nas młodzież po 40 stce...??? Tylko ciii...
Ale co fakt to fakt chcieć nam się chce (równiez bez podtekstów :wink: )
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”