A ja jeszcze raz wszystkim dziękuje za serdeczności okazane mi podczas mojej nieobecności
Jeszcze raz pokażę moja pięknie kwitnącą Kohlerę
Skrętnik
I piękna osiedlowa Jarzebinę
Witaj Reniu, kupiłam go jako zwyklaczka,ale jest tak piekny że powinien mieć nazwę.Fajnie by było AnnaAgnieszka, Aguś fajnie że mnie odwiedziłaś,milo mi. kubasia, Kasiu a jak się udał Twój ostatnio kupiony Wiesz mój Hibiskus chyba zakwitnie podobnym kolorkiem do Twojego
Marylko dobrze Cię znów widzieć
jakie piękne te muchołapki, muszę sobie też poszukać kohlera ma piękne dzbanuszki i tyle pąków na hibiskusku ale będzie kolorowo a skrętniki - zawsze śliczne ja też czekam na ich kwiaty niecierpliwie, zwłaszcza, że moje to nowinki od forumek
Witaj mika181,muszę się jeszcze podkurować i będzie o.k.Dzięki za odwiedziny,a Ciebie tez dlugo nie było widać na FO. Nolinko, już pisałam że taka piekność powinna mieć nazwę Sylvio,to czekanie na kwitnienia roślin to cały urok.Skrętniki masz od listka czy od sadzonek?
mi dokucza ciąża, małe problemy z sercem no i jak u ciebie nadciśnienie to u mnie trupie ciśnienie że ręką nie chce się ruszyć a tu trzeba za małym buntownikiem latać nawet dla zielonych niewiele czasu mam ostatnio
Widzisz , zapomniałam że Ty i moja Aga macie przybliżone terminy porodu , koniec października, , Jeszcze trochę i będziecie lekkie jak motyle
Sylvio, a dla mnie nie wychodzi dobrze ta moja uprawa