Gosiu miskanty u mnie mają po przeszło 2 metry jedynie zebrinus ma około 1m, co fajnie wygląda to kostrzewa niebieska malutka i piękna też niewysoka rozpalenica japońska.
Jeszcze kilka wrzosów podobają mi sie bardzo i posadzę jeszcze kilka ale ...najpierw panowie muszą zrobić mi podjazd i jak to przeżyje i nie wykończę się nerwowo to na pewno posadzę a przy okazji mam wizje nowych rabatek przy podjeździe...
Gosiu,witam z rewizytą Jestem pod dużym wrażeniem Twoich rabatek.W szczególności jestem zauroczony Twoimi rozchodniczkami...Byłem ostatnio w szkółce i widziałem tam dwa ciekawe rozchodniczki,chyba się skusze i po nie pojadę...
Gosiu, widzę, że masz co robić na swojej posiadłości. Tak jak moje przedmówczynie i ja chorowałam na kamienie. Te, które już zdobyłam będę wykorzystywała w przyszłym sezonie. Życzę powodzenia z nowymi rabatkami i nasadzeniami.
Witaj Gosiu , wpadłam zobaczyć co nowego u Ciebie się dzieje? Nacieszyłam oczy rozchodnikami i innymi pięknościami ...a teraz mój M każe mi robić pierogi. No to idę....Jeśli lubisz, to zapraszam!Pozdrawiam cieplutko!