To prawda, ze przy każdej okazji dostajemy "kwiatki"
 Dla mnie lepszy  krzaczor jako kwiatek, niż jakiś tam bukiet
 Dla mnie lepszy  krzaczor jako kwiatek, niż jakiś tam bukiet   To prawda, że potem czasami może być problem z posadzeniem, no ale mam tego farta, że do tej pory sama sobie wybierałam "prezenty"
 To prawda, że potem czasami może być problem z posadzeniem, no ale mam tego farta, że do tej pory sama sobie wybierałam "prezenty"   No chyba że na urodziny, wtedy dostaje z kolei jakieś doniczkowce
  No chyba że na urodziny, wtedy dostaje z kolei jakieś doniczkowce   Co do nie formalnego charakteru mojego ogródka, to prawda, ale mam już pomysł jak rozwiązać ten dylemat z nasadzeniami po obu stronach
 Co do nie formalnego charakteru mojego ogródka, to prawda, ale mam już pomysł jak rozwiązać ten dylemat z nasadzeniami po obu stronach   Może jutro opracuje jakiś konkretny projekt ... dobrej nocki życzę... idę spać bo alergia i tabletki na nią mnie dzisiaj mnie już dobiły... spać mi się chce okropnie. Dobranoc
  Może jutro opracuje jakiś konkretny projekt ... dobrej nocki życzę... idę spać bo alergia i tabletki na nią mnie dzisiaj mnie już dobiły... spać mi się chce okropnie. Dobranoc   

7-em lat, bosh kiedy to bylo
  7-em lat, bosh kiedy to bylo   

Ale ten czas leci
  Ale ten czas leci  Wszystko jeszcze wspaniałe przed Tobą
  Wszystko jeszcze wspaniałe przed Tobą  

No a faceci idą na łatwiznę, wiedzą że z chabaziów będziemy zadowolone, więc nie ryzykują "nietrafionym" prezentem
 No a faceci idą na łatwiznę, wiedzą że z chabaziów będziemy zadowolone, więc nie ryzykują "nietrafionym" prezentem   Już tak mnie pogryzły, że wszystko mnie boli. Nie idzie nic zrobić dzisiaj w ogrodzie przez nie
 Już tak mnie pogryzły, że wszystko mnie boli. Nie idzie nic zrobić dzisiaj w ogrodzie przez nie   

I ta jeżówka
 I ta jeżówka   piękne i do mnie niebawem nadejdą nowe transporty roślinek .
  piękne i do mnie niebawem nadejdą nowe transporty roślinek .