Ogród Weigeli
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ani Jeżówka , ani Dzielżan. To Gaillardia(Głowienka wielkokwiatowa)
zobacz http://www.about-garden.com/e/pl/858-gl ... ra-kobald/
Jednak dla pewności wklej, jeśli możesz "portretowe" zdjęcie kontrowersyjnego kwiatka

Piękne roślinki. Czy mogłabyś nazwać roślinę kwitnącą na różowo, zdjęcie przed hortensjami.
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
- ANNA i LECH
- 50p
- Od: 28 sie 2006, o 08:57
Dobrze, że pokazałaś tylko "troszkę" tych wspaniałości,można wpaść w taki zachwyt, że nie wiadomo, kto by mnie z niego wyciągnął.Mam pytanko, odnośnie miejsc wysypanych kamyczkiem.Czy jest to teren nad wodą, czy ogólnie, wszędzie go stosujesz.Wygląda bardzo ładnie.Sama przymierzam się do kamyczka i nie wiem, czy na zwykłych rabatach można go rozłożyć?
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wcale się nie dziwię, że wolisz być w TAKIM ogrodzie, niż gdziekolwiek indziej 
A hortensje i róże po prostu bezkonkurencyjne!!!

A hortensje i róże po prostu bezkonkurencyjne!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Beata693,ten kwiatek to przypołudnik.Kupiłam go od takiej babci na rynku.Pamietam ten kwiatek z dzieciństwa.Cały czas kwitnie
Aniu,o hortensje nie muszę jakoś specjalnie dbać.Tylko raz na początku wiosny podsypałam je nawozem i to wszystko.Pięknie kwitną,tworzą wielkie pompony.Najważniejsze,że nie przemarzają zimą.
Eleka,kamyczki wysypałam tylko przy oczku.Też myślałam o wysypaniu na rabaty,ale u mnie to już raczej byłoby tego za dużo.
Dorotko,byłam sprawdzić moją lewizję i widzę,że listki są.Kwiatki przekwitły,ale reszta została.

Aniu,o hortensje nie muszę jakoś specjalnie dbać.Tylko raz na początku wiosny podsypałam je nawozem i to wszystko.Pięknie kwitną,tworzą wielkie pompony.Najważniejsze,że nie przemarzają zimą.
Eleka,kamyczki wysypałam tylko przy oczku.Też myślałam o wysypaniu na rabaty,ale u mnie to już raczej byłoby tego za dużo.
Dorotko,byłam sprawdzić moją lewizję i widzę,że listki są.Kwiatki przekwitły,ale reszta została.