łoł storczyki genialnie kwitną, zamiokulkas szaleje na całego tyle nowych łodyżek o i widzę że i ty posiadasz drzewko fasolowe i jak ci rośnie bo moje to chyba chce przejść same siebie i już musiałam go z komody na podłogę przestawić gratuluje piękności
oksi dorodne to twoje towarzystwo, ale zamiokulkas wzbudził moją zazdrość Bardzo ładnie i róznomiernie się rozłożył, mój niestety nie chce tak ładnie rosnąć ale i tak go kocham
Witam Oksi
Jestem z rewizytą i wyjść mi się nie chce z Twego wątku bo oczu oderwać nie mogę od Twoich storczyków a i anturium niezwykłej urody ;:138Pozdrawiam.
Powiem że jestem pod wrażeniem przede wszystkim Twojego storczyka tego mojego wzrostu.Ja też mam dużo storczyków ale takiego giganta nie widziałam Drzewo fasolowe mam od kilku lat i kilka razy już je obcinałam ale latem wystawiam go do ogródka w cień.Tak jak ja masz odlot na tle kwiatków
Zapraszam do mnie
Wytrzeszczyłam oczy na widok Twojej zamii. Nieczęsto można u kogoś podziwiać taką gęstą. Musisz jednak uważać z ceramicznymi doniczkami dla zamii i przesadzić ją w odpowiednim momencie, bo u mnie zamie już dwa razy rozsadziły mi takie donice
dzięki wam za odwiedziny ,z paprociami nic szczegulnego staram się nie zasuszyć i nie zalać i czas od czasu częstuje ich nawozem do paproci,sprobuje i ja drzewo fasolowe wyniesć na dwór,a to mój eschenantus