Arletko Jakie wspaniałe liście ma hoja pubicalyx Red Flover Zrobiły na mnie ogromne wrażenie Spodobał mi się sznurkowy wisiołek, muszę zapamiętać i wykorzystać przy okazji
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Asiu cieszę się, że 'Liska' u Ciebie ładnie rośnie i wstydu nie przynosi. Na pubi... jak chcesz czekać to mogę Cię w kajecik zapisać, ale będziesz dopiero na 8 pozycji. Tyle już mam chętnych na nią, a ona tak jakby czuła co ją czeka i rośnie bardzo powoli.
Renatko, Wiktorio
Henryku no co niektóre już się wręcz domagają wieszania.
Elciu ale to taka miła hojoba.
Krysiu to akurat nie są nowe. Mieszkają już ze mną jakiś czas.
Agnieszko no niech Twoja główka będzie spokojna, nie znajdziesz jej w zwykłym ogrodniczym sklepie.
Iwonko
Justynko pomidorki będę pilnować aby rosły jednak po mojej stronie balkonu. Mieszkam na parterze a wtedy to sąsiedzi mogliby się nimi częstować
No to pozostańmy przy temacie hojkowym. Dziś z rana troszkę pobawiłam się w sadzenie, bo korzonki już były sporawe a niektóre wręcz aż się prosiły o wsadzenie do ziemi.
Taki ogólny rzut na dzisiejszą pracę.
Teraz po kolei...
Calicyna zajrzałam jej w korzonki ma bardzo ładne ale rosnąć u mnie nie chce, chyba się pożegnamy.
Arletko ależ piękne przedszkole hojkowe.
Ok, to zapisz mnie w kajeciku, może w następnym roku się załapię.
A do belli o kolorowych listkach , która jestem?
Jakie urodziwe maleństwa, jeszcze to takie niepozorne, a jak wyrosną to prawdziwe królowe
Mam też kilka sadzeniowych zaległości które zamierzam dzisiaj nadrobić
Arletko - tak się zapatrzyłam,że zapomniałam o świecie .Obiad na węgiel mi się przypalił .
Nowości (bo teraz to chyba nowości) dużo i niech się rozrastają
Arletko - ufff pocieszyłaś mnie, bo jakbym trafiła na takiego Reda (o już mi nazwa do głowy wchodzi :P) to nie mogłabym się oprzeć,a tak to może jakoś powstrzymam się od napastowania Cię o jakąś szczepkę przynajmniej jakiś czas... bo jak zaczniesz pokazywać ją mi tutaj w pięknym wzroście to nie ręczę za siebie
a Pauciflora super się prezentuje w tym kieliszku...
Wcale się nie dziwię że Krysia obiad spaliła, ja chociaż nie hojowa również się pośliniłam na taki widoczek ( nie hojowa ale koleżanki, z FO sukcesywnie starają się to zmienić) Do czasu wejścia na forum mieszkałam sobie z jedną hoją, nieświadoma że są inne teraz mam 6 całkiem przypadkowo i jak zobaczyłam Twoje to może jeszcze jedną bym chciała ale czy to będzie ostatnia??
A tak serio to urzekła mnie tak jak i wszystkich Red Flover ale i retusa równiez śliczna
Qurcze wszystkie piękne
Na przystawkę poproszę "Lisę"...danie główne...och, masz tyle cudownych hojek, że nie wiadomo, którą wybrać. W tej chwili rozglądam się za roślinami ogrodowymi, ale kiedy znowu spadnie śnieg...wszystko może się zdarzyć
Witam ponownie!!! Przez takie osoby jak Ty będę musiał zrezygnować z oddawania wypłaty na radio ma w ryja i wydawać wszystko na kwiaty! A ta H. Red....... !!! Masz dużo pięknych kwiatów, które właśnie u Ciebie widziałem po raz pierwszy! Dzięki !
Uwielbiam takie molestowanie fotkami hojkowymi
Największe wrażenie zrobiły na mnie młode listki Hoji pubicalyx Red Flover
Do Calicyny też mam mieszane uczucia,bo moja duża owszem rośnie i puszcza się ale nie rozkwitają się pączki,a mniejsza ukorzeniona niedawno zrzuciła liście...
Reszta hojeczek na prawdę super..