Po prostu mój ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
anna63
100p
100p
Od: 23 sty 2011, o 10:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Po prostu mój ogród

Post »

Andrzejku dzięki w imieniu powojnika :D
Nelu jestem za ,nie wiem tylko czy przed świętami damy radę ale może tak(jak nam jakaś kasa po Bytkowie zostanie :;230 )
Carterko mam nadzieję ,że pomogłam ,jedna tylko uwaga jeżeli w okolicy żwirowej ścieżki drzewa rosną to myśl o kupnie odkurzacza do liści ,niestety jest to problem
Stasiu zaraz zajrzę do Ciebie a co do wysokości Luis to jest jak najbardziej ok ja bylinowych mam kilka rosną przy drzewach i właśnie nie zależy mi aby wysoko szły
Majeczko wybieram się ale niestety dopiero w niedzielę rano ,sobota do ogrodu należy :lol:
Baetko -Atko dzięki za odwiedziny ;:167
Izo dzięki że wpadłaś ,to masz problem ,ale drabina jest wyjściem :lol: ja swoją też na drzewko prowadzić chciałam ,ale zawsze mi żal obcinać ;:223 chyba po prostu kupię drugą i oskubię :? Niestety w tym roku oblazły ją małe robale i muszę je kilim ;:14
Helen dzięki ,że mnie odwiedziłaś ja tak na prawdę lubię go i dbam o niego ,choć faktycznie za każdym razem mu wypominam ,że jest moją pomyłką a on mi wtedy pokazuje ,że nie i tak już trwamy przy sobie kilka lat...
Izo-Izo ten różowy ,wielkokwiatowy ma kilka lat ,ale efekty to już na drugi rok są fajne ,tylko moim zdaniem (choć są różne opinie )trzeba ciąć co roku ,no i oczywiście dobre żarełko :D
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
Awatar użytkownika
carterka
500p
500p
Od: 29 sie 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu oczywiście, że pomogły ;:196 . Odkurzacz dobra myśl, ale pewnie pomyśle o tym na jesieni :)
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Aniu, mam nadzieję że po weekendzie majowym uraczysz nas następnymi fotkami z ogródka :D
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Aniu :wit
Surfinię kupowałam na Sznelowcu(ogrodnictwo) i wiem,że będzie zimno ale nie mogłam się oprzeć.Werbeny też mają ładne.
Mogę kupić-będzie pretekst do wypicia porannej kawki :lol:
U mnie to tulipany już przekwitają.
anna63
100p
100p

Post »

Izo plany zdjęciowe przenieść na inny dzień muszę od rana pada i 7 stopni....przed chwilą byłam u Ciebie w ogródku piękne zdjęcia robisz...
Anuś jeżeli się uda pogodowo to myślałam abyście jutro z Nelą przyjechały, surfinia pełna z białą pelargonią pretekst może stanowić ,więc jeśli możesz to mi kup nie wiem tylko jakie są duże ...
Wczoraj kupiłam Aralię chińską ,która od zeszłego roku za mną chodziła ;:65 najgorsze ,że nowe chciejstwa pojawiły się w moim zeszycie... nie wiem czy do tego Chorzowa jechać ;:223 zrujnuję się...
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Aniu lepiej udać się do Chorzowa,inaczej lista którą sobie stworzyłaś ,będzie Ci wiercić dziurę w brzuchu... :wink:
Jutro już chyba nie będzie padać ,zresztą ...gdyby nawet to nie przeszkadza w porannej kawce... :D
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
anna63
100p
100p

Post »

Nela najgorsze jest to ,że ja zapewne rośliny nie z zeszytu kupię ....a te zeszytowe ciągle wiercić jak piszesz dziurę będą ...w kawce oczywiście deszcz nie przeszkadza ,choć oczywiście miło by było na tarasie usiąść a nie w kocu na patio :;230 ...w domu też da się siedzieć ...dzisiaj dzień komputerowy zatem ...ciągle pada...
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Milin , hortesja, bije ta roznica w klimacie .A i zakątki tworzysz urokliwe. Ile masz powierzchni ?Ja tez czekam na zdjęcia
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Wpadłam z rewizytą i gębę rozdziawiłam, jak zobaczyłam zdjęcia.
Choć to tylko kilka zdjęć, to już mnie ciekawość zżera co pokażesz dalej.
No a ja, jadąc do Oświęcimia będę się rozglądać za domkiem z czerwonym dachem... :wink:
anna63
100p
100p

Post »

Ewo ,Gabrysiu dzięki za odwiedziny i miłe słowa .Zdjęć mało ,bo ciągle coś przeszkadza albo pogoda albo brak czasu albo lenistwo zwykłe...Ewo działka ma 1500 +coś metrów ale na niektórych ujęciach wygląda na większą :wink:
Może jutro wreszcie uda mi się zdjęcia zrobić ,podobno nie ma padać :?
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Aniu ;:167 miło spędziłam czas w Twoim ogrodzie :wit
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
dangar1
500p
500p
Od: 10 kwie 2011, o 20:42

Post »

Lubię takie rustykalne ogrody. Super masz go urządzony i zadbany. ;:180
kajbar
200p
200p
Od: 16 lut 2011, o 12:03

Post »

Aniu trafiłam do twojego ogrodu przez przypadek i jestem zauroczona,raj na ziemi jest piękny i ma swój klimat.Chciałam zapytać o hortensje ,mam taką i jeszcze mi nie zakwitła rośnie w półcieniu .Latem ma piękne liście i nic więcej.
Zapraszam
Moj Ogrod
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

Pozwoliłam sobie przysiąść na ławce w Twoim ogrodzie bo bardzo mi się spodobał .Uwielbiam bujne ogrody i dużo roślinności u mnie niestety pierwszy rok to daleko mi co do niektórych ogrodów .Pozdrawiam
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
anna63
100p
100p

Post »

Joanno,Kajbar,Dangar,Halinko dziękuję za odwiedziny i miłe słowa;:167
Halino -kajbar w twoim ogrodzie bywałam zimą ale póżniej mi się zgubił,więc tym bardziej cieszę się ,że do mnie trafiłaś :D moja hortensja rośnie w półcieniu ,odżywiam ją nawozami do hortensji i to wszystko ,mam nadzieję ,że Twoja w tym roku również zakwitnie :D
Joanno właściwie każdy rok w ogrodzie to pierwszy rok tylko już bardziej dojrzały taki :wink: zobaczysz jak szybko Twój ogród stanie się bujny ....
pozdrawiam Anna

Po prostu mój ogród
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”