Posadziłam tam dwie Dr Van Fleet a przed nimi rośnie złotlin i mahonia. Z lewej strony rośnie dzika podkładka z jakiejś zmarzniętej, za Dr widać żylistek szorstki a prawej róża Coral Satin a może Rosarium Uetersen.gloriadei pisze:Dr W. Van Fleet wygląda na pierwszym zdjęciu, jakby rósł tam naturalnie, np. zasiany zrzuconym przez ptaszka nasionkiem, idealnie wkomponował się w otoczenie! Naturalny urok!![]()
![]()
Druga nn kolejna piękność! Zgadzam się, że rozpoznac odmiane nie łatwo, takich jest wiele!
najważneijsze, że raduje ogrodnika swoim pieknem!
To już wiem, co będzie u mnie rosło tego roku, wzdłuż całego płotuedulkot pisze: Dla lepszej ochrony ponasadzaj wszędzie gdzie się da czosnki jakiekolwiek wpadną Ci w ręce czy jadalne czy ozdobne byleby śmierdziały czosnkiem. Ten zapach też odstrasza.
Ja też sporo czosnków nawtykałam u siebieNutka81 pisze:To już wiem, co będzie u mnie rosło tego roku, wzdłuż całego płotuedulkot pisze: Dla lepszej ochrony ponasadzaj wszędzie gdzie się da czosnki jakiekolwiek wpadną Ci w ręce czy jadalne czy ozdobne byleby śmierdziały czosnkiem. Ten zapach też odstrasza.Posadzę też więcej rącznika, bo na rabacie gdzie rósł nie było ani jednego kopca
Bo ja stawiam na wielkośćJAKUCH pisze:MAJU jestem pod wrazeniem Twoich kolczastych przyjaciółek . Takie wielgache krzaczory kiedy u mnie takie porosną . New Dawn piękny krzaczor a te czerwone. Przecież nie mogę się z Tobą równać z moimi maluszkami . Czy na jednymm ze zdjęć te lilowe kwiaty to wieczornik taka wielka kępa
![]()