Witaj Stefanie.
Fachowa robota bez dwóch zdań.
I tylko żal, że aż pół roku czekałeś ze swoim pierwszym wpisem.
Dokumentuj swoje prace przy budowie grilla jak najdokładniej, bo sam jestem tym tematem wielce zainteresowany.
Fajne i naturalne. Jak wychodzi to z kosztami w porównaniu z gotowymi wyrobami dla dzieci np. drewnolandia pl. Jak zwykle brak czasu i gotówki. Odkładam z czasem zbudowanie, ewentualny zakup na działkę. Mam jednak nadzieje, że w tym roku córka bedzie miała coś dla siebie. Może na dzień dziecka się uda. Chciałbym zrobić niespodziankę, żeby po powrocie do domu "budowla" stała w ogródku.
[quote="domin3"] Jak wychodzi to z kosztami w porównaniu z gotowymi wyrobami
witaj,nigdy tego nie liczyłem,ale myśle że moim sposobem na pewno wyszło taniej,stemple i deski w większości były zdobyczne,jedynie namacalny koszt to podbitka i płyty na dach.podbitki też szukałem w rozsądnych pieniądzach,będąc kiedyś w Żywcu i okolicach udało mi się wyrwać tanio
Witam, po dłuuuugim czasie. Postaram się, jak mnie ktoś prosił, uzupełnić zdjęcia, które odeszły były z czasem... A tak w ogóle, to z sentymentem przeczytałem ten wątek.
Też chętnie zobaczyłabym te fotki.
Interesują mnie zwłaszcza te z domkiem na dachu, bo sama wpadłam na szalony pomysł zagospodarowania dachu i przeszukuję forum pod tym kątem.
Wątek truskawkowy też śledzę- od dawna zresztą i widzę, że tam również fotki wyparowały...
Wielka szkoda, masz ciekawe pomysły.