Tak Halinko jest trochę ciemniejszy,ale fotkę robiłam z automatu,a Ty jak robisz fotki ?Ręcznie ustawienia stosujesz?
Bo rzeczywiście Twoje Rhapsody jest dużo ciemniejsze
Anuś robiąc opcją 'zdjęcie pod wodą' można uzyskać zbliżony kolor do realnego,ale to jeszcze nie to.
Twoja róża może rośnie w słońcu ,więc też może być jaśniejsza
W pierwszym dniu jak rozkwita to kolor ma wpadający w buraczkowy,później robi się fioletowa,
zresztą trudno określić ten kolor
Tak rzeczywiście Rhapsody rośnie sobie na słonecznym stanowisku,przy płocie,chyba za blisko płotu ją posadziłam
Na jesień biedactwo będzie przesadzana w inne miejsce....
Cieżko uchwycić ten prawdziwy kolorek hmmmm
Dziewczyny jestem zadowolona z tych sadzonek...naprawdę,nie spodziewałam się takich dorodnych sztuk,tym bardziej,że w zeszłym roku również sadziłam róże z gołym korzeniem,ale odnóżek może miały ze 3 sztuki,a tu taki gąszcz hehe
Dzisiaj je posadziłam,teraz tylko okryć przed zimą i będę się modlić,żeby wytrzymały mrozy ....tfu...tfu...
Aszko już nie mogę się wiosny doczekać hehe...kiedy to będzie? Czekam jeszcze na dostawę 15 róż,może już nie tak wypasionych,ale zawsze pięknch,znanych odmian,wypróbowanych hih
Dzisiaj była piękna pogoda,taką sobie wymarzyłam,nareszcie różyczki miały troszkę słoneczka i mogły swoje buźki wystawić ,aby móc jeszcze pokazać swoje piękne kolorki.U mnie już coraz mniej róż kwitnie,ale niektóre z nich udało mi się sfotografować.oto one
Tip Top
Papageno
History
Herkules długo czekam na jego kwiatek,podoba mi się jego kolor w pąku,a po rozkwitnięciu jest biały
Rhapsody in blue śliczna róża,ma pięknie wybarwiony fiolet