Agnieś kochana ...jak te deszcze paskudne były to one biedne na ziemi leżały..więc podwiązałam co mogłam i żyją;)))
Dziękuję...mniej mam tego roku doniczek..bo ciągle lało i nie mogłam jechać kupić kwiaty do nich..tyle co sama uchowałam z cebul i resztę udało się dokupić..Marne to lato się zapowiada więc więcej już ich nie stawiam):
Reni wesz\łam do ogrodu i zostałam na dłużej.Podobają mi się zakątki,ładnie je pokazujesz.Mnogość roślin jest zniewalająca.Pachnące-no cóż-białe,cudne ślicznie wyeksponowane.Róża biała ma bardzo ładny układ płatków.
Hosty imponujące .Zdjęcia jaszczurek kapitalne.Bardzo ładny masz ten swój zakątek.Balkonowe wcale nie wyglądają na liche.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam Reni...faktycznie weekend zimny i mokry...piękne róże..wydaje mi się ze dwie mam takie jak ty, jasną różową i tą pomarańczową znasz może ich nazwy ja nie mam do tego głowy ...
Witaj Maryla...wiesz ja też nie znam nazw swoich wszystkich róż...sadziłam je dość dawno i nie pamiętam):
Jednak ta pomarańczowa to Monika..dopiero ostatni zaczynam notować to co kupuję..;)))Pozdrawiam