Tosiu, rozświetliłaś dzisiejsze pochmurne wątki.
Ogródek kolorowy, sadzawka śliczna , teraz już będzie na bieżąco
Było ciężko, ale chyba już nie będziesz mieć problemów.
Na szczęście nie! Bałam się o oczko,że się przeleje. Byłam dziś na ogródku i pościnałam przekwitłe tulipany. Zaczynają kwitnąć maki, i piwonie. Smutno! Brak słońca. Dzięki za odwiedzinki
Tosiu, wpadam z rewizytą i ... masz piękny zaczarowany ogród jesteś upartą i zapaloną "czarodziejką"
z całego serca gratuluję i oddaję
dzięki za miło spędzony czas i pozdrawiam
WITAJ TOSIU na naszym Forum . Mam ogródek niedaleko Ciebie [no może tylko ciutek ]w Łagiewnikach . Z okien patrzę się na kościół i często obok niego przejeżdżam . Masz piękny ogród z takim wielgachnym oczkiem i piękną pergolą . Powiedz mi proszę czy Ty sama budujesz tę altankę jestem pod wrażeniem . za nie poddawanie się w nauce wklejania zdjęć . Z początku dla mnie tez to była czarna magia ,ale trzeba sie bez przerwy uczyć . Czy dla tego Westerlanda jest ta pergola
Witaj ! No to, jak tam blisko mieszkasz, to zapraszam. Mój ogródek to 259, Wejscie od Łagiewnickiej. Domek budował mi w ciagu 2 dni mój znajomy. Teraz jeszcze się nim nie nacieszyłam, bo zimno i pada. Wczoraj pościnałam resztki po tulipanach i aż serce boli za te kwiaty. Napracowałam się przy rozwaleniu starego domku i pozbyciu się wszystkiego. Czekam na słońce jak na zbawienie. Odwiedz mnie!