I moje też

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 27 sie 2008, o 22:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: I moje też

Post »

Bo, Kasiu nie wszystkie storczyki pachną, a nawet kiedy pachną to w określonych godzinach dnia. Moje zygophetalum pachnie tylko do południa, stoi w kuchni, pachnie trochę waniliowo, więc wszystko się zgadza, na śniadanie nie muszę kupować waniliowego serka! Dzięki za odwiedziny!
Awatar użytkownika
APe
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cudne masz te kalanchoe Kingo ;:108 Piękne fotki ;:63
Pozdrawiam, Anna
-------------------------------------
Moje kwiatki:)
Awatar użytkownika
elaipawel4
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 16:19

Post »

No proszę my czekamy na wiosnę a ona u Kingi na cherbatce się zasiedziała :;230 :;230
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Śliczne kalanoche :D
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ale cieplutko zrobiło się od tych kolorków....wspaniałe widoki ;:138
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Mój żółw kazał dzisiaj wystawić się na taras, on tak robi tylko jak czuje wiosnę, całą zimę siedzi w okolicy kaloryfera. Połaził, powystawiał się do słoneczka i za 15 minut już chrobotał do drzwi, żeby go wpuścić do ciepłego. Chciałabym, żeby się nie pomylił z tą WIOSNĄ!
Awatar użytkownika
katarzyna3221
500p
500p
Od: 25 lis 2009, o 21:15

Post »

:roll: :roll: o jejku to mamy nowego zwiastuna wiosny, a ja myślałam ze to bociany :;230
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Witaj Droga Kingo! Piękne kwiaty masz u siebie. Cud, że trzy parapety te wszystkie cudeńka pomieszczą. Jak by co, to ja się piszę na szczepkę żółtego grudnika. Jest cudowny. Nawet nie wiedziałam, że ten kolor grudnik tez posiada. Trzymaj się, Pieść dalej swoje piękności.
Pa, pa, pa ;:196 ;:196 ;:196
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Stasiu, z wielką przyjemnością żółty grudnik razem z oleandrem w marcu pojedzie do Ciebie. Ja też do października ub.r. nie wiedziałam o żółtej barwie grudników, ale parę miesięcy wcześniej kupiłam zasuszone biedactwo, które okazało się żółtym grudniczkiem, szlumbergerą po nowemu, ale nie lubię tej nazwy.
Te 3 parapety, zastawione półeczkami, spotykają się z dziwnymi reakcjami moich niektórych gości, ale nic to, jestem zaimpegnowana na takie rzeczy, tyle lat już żyję!
Awatar użytkownika
riki
200p
200p
Od: 22 sty 2010, o 12:29

Post »

Kinga Domańska , przepiękne masz storczyki . Ładnie Ci kwitną wszystkie storczyki . Ja trzymam kciuki za Twoje wszystkie rośliny . Zazdroszczę Ci tylu pięknie kwitnących kwiatów . Pozdrawiam Cię serdecznie .
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Kochana Kingo. Ho, ho "staruszka" nam się odezwała. ....tyle lat żyję...a ja? Niektórzy patrząc na mnie mówią: to niemożliwe, tak długo się nie żyje :;230 :;230 :;230 ....
Masz wspaniale kwiaty i już. Kingo, a nie myślałaś nigdy o działeczce? Tam mogłabyś poszaleć i się wyżyć. szkoda Twojego talentu.
Caluski, pa, pa ;:196 ;:167
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Kontakt:

Post »

Witaj Kingo imponująca kolekcja kalanchoe ;:108
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Stasieńko A żebyś wiedziała, że staruszka, moje dzieci jak się zagalopują mówią ''.... taka stara baba, jak ty". Nigdy nie miałam problemu z wiekiem, nie oszukiwałam, ale tu wśród Twoich i moich forumków na pewno jestem najstarsza, mam ponad 41 letnią córkę, a nie urodziłam jej jako nastolatka. Czy to ważne! O działeczce myślę od "maleńkości". Pierwsza książkę o hodowli kwiatów, pani Kiliańskiej kupiłam sobie sama w wieku 10 lat. Ale widać nie zasługuję na taki prezent od losu i muszę się z tym pogodzić. Przynajmniej mam o czym marzyć. Trochę co prawda grzebię u córki w ogródku, ale raczej jako robotnik najemny, nie mogę o niczym decydować, ani co, ani gdzie posadzić. Chociaż czasem coś cichcem wsadzę.
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Kontakt:

Post »

Kingo masz świerszcze? :shock: To cudowne 8-) Proszę czy możesz wkleić zdjęcia swoich owadów które hodujesz? Kocham wszystkie owady ;:108 Najbardziej pszczoły ;:167
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Kochana Staruszko, córka ma 41 lat... co to za lata, co to za wiek??? Moja córcia ma ponad 30 a zięć ponad 40. Widzisz, tośmy obie starsze panie. A działeczka... może jeszcze ją będziesz mieć. Nigdy nie wiadomo co nam los podaruje, prawda?
Pozdrawiam, całuję, pa ;:196
Adresy do moich wątków
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”