Parę cebul nie zakwitło w cale , bo jak się okazało po wykopaniu - cebule mateczne rozwaliły się ,ale łuski wytworzyły cebulki potomne ,więc na kwitnienie trzeba będzie poczekać ze 2 - 3 lata.Ale nic to - jesień znów będzie moja!

Jestem załamana ,zdruzgotana bo moja Rhapsody wygląda takbasow@ pisze:Gieniu , to był 1 -szy kwiat tej róży.Kolejny wyglądał tak:
Mam nadzieję , że kolejne też będą pełniejsze ,ale jeśli nie - mnie to nie przeszkadza.Kolor mnie powala , i prawdę powiedziawszy, wolę róże o mniejszej ilości płatków ( zupełnie nie gustuję np. w angielkach).Niektórzy mi mówią ,że na razie.....
Myślisz, że kolor jej się zmieni na taki jak myślałam że jest , ja w to nie wierzędominikams pisze:Gieniu, a to widziałaś?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ody#996049
Skąd masz swoją Rhapsody? Jeśli z pewnego źródła, to ja bym poczekała, bo to młode róże, jak rozumiem
Geniu,e-genia pisze:Jestem załamana ,zdruzgotana bo moja Rhapsody wygląda takbasow@ pisze:Gieniu , to był 1 -szy kwiat tej róży.Kolejny wyglądał tak:
Mam nadzieję , że kolejne też będą pełniejsze ,ale jeśli nie - mnie to nie przeszkadza.Kolor mnie powala , i prawdę powiedziawszy, wolę róże o mniejszej ilości płatków ( zupełnie nie gustuję np. w angielkach).Niektórzy mi mówią ,że na razie.....
Najgorsze że jeszcze dla sąsiadki kupiłam ,teraz będę musiała jej zwrócić pieniądze bo oczywiście tak jak mnie się nie podoba .
Dla nas to zwykła dzika róża bez wartości .