Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jolu, a jak będziesz jechać nad morze to nie dałoby się trochę zbłądzić w prawo i zajechać do mnie?JolantaGraj pisze:MAJU ,tego deszczu już chyba wszyscy mamy dosyć .
ANIU ,zrobię fotki z bliska ,jak zakwitnie .
JOLU ,w piątek wyjeżdżam do Szklarskiej Poręby ,a w sierpniu [jeszcze dokładnie nie wiem kiedy ,bo najpierw musimy dokarmić pszczoły]nad morze ,ale też nie wiem dokładnie gdzie .Jadę tylko z M ,więc o noclegi nie będzie trudno .Dla 2 osób, to nie problem .Zatrzymamy się tam ,gdzie się nam spodoba .
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu! Ty pewnie na wyjeździe, a ja pod Twoją nieobecność podziwiam Twój ogródek. A jest co
Przepiękne liliowce. Zakupy też ładne poczyniłaś. Sadziec rośnie dość wolno, ale zachwyca późnym latem wielkimi kwiatostanami. Lubię tę roślinę. Ciekawe, czym się różni od sadźca purpurowego, bo na razie nie widzę różnic 

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Wróciłam z wojaży .Pogoda była jako -taka.Wszystkiego po troszku .
Jakieś zdjęcia będą później ,jak troszkę dojdę do siebie i się wyrobię z tym wszystkim .
Dziękuje wszystkim za miłe słowa .
IGUŚ -będziemy w kontakcie .Jak będę znała konkretnie termin wyjazdu nad morze, to zobaczymy .Może uda mi się do ciebie wpaść .
Cieszę się ,że mogłam pomóc z tym kalendarzem .Przede mną też troszkę przesadzania ,więc zrobię to w sprzyjających dniach .
Co do sadźca ,to za wiele o nim nie wiem .Po za tym ,że kwitnie na różowo .Mam jeszcze pomarszczonego o bordowych listkach i białych kwiatach .

Jakieś zdjęcia będą później ,jak troszkę dojdę do siebie i się wyrobię z tym wszystkim .
Dziękuje wszystkim za miłe słowa .
IGUŚ -będziemy w kontakcie .Jak będę znała konkretnie termin wyjazdu nad morze, to zobaczymy .Może uda mi się do ciebie wpaść .
Cieszę się ,że mogłam pomóc z tym kalendarzem .Przede mną też troszkę przesadzania ,więc zrobię to w sprzyjających dniach .
Co do sadźca ,to za wiele o nim nie wiem .Po za tym ,że kwitnie na różowo .Mam jeszcze pomarszczonego o bordowych listkach i białych kwiatach .
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak zwykle piękne zdjęcia Jolu. A gdzie motylki na budleji. Poważne niedopatrzenie

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Tak ADUŚ ,to niedopatrzenie .Fotki robiłam późnym wieczorem i motyli już nie było .W dzień jest ich mnóstwo .Jutro się poprawię .ada.kj pisze:Jak zwykle piękne zdjęcia Jolu. A gdzie motylki na budleji. Poważne niedopatrzenie![]()
![]()

JOLUŚ ,teraz jeszcze nie mogę ,bo muszę pszczółką dać ,,amciu ,amciu ,,
Mam nadzieję ,że pogoda jeszcze będzie ładna .W zeszłym roku trafiliśmy na wielkie upały ,ale 2 lata temu ,to była porażka -zimno i mokro .