Skromny ogród Joli cz.4
Witaj Joluś
Ale masz tych smierdziuchów
I czemu rączniki takie duże u Ciebie
u mnie coś nie rośnie mój jeden rącznik... miał być czerwony, jest zielony
A datura cudowna... ja mam te dwie z siewu ale malutkie jakieś i wolno rosną i sama nie wiem czy to wieloletnie czy jakie
A ten kącik z ludkami to jakiś nowy? bo taki ładny a jakoś wcześniej go nie pokazywałaś
A gdzie jedziesz nad może bo ja ostatniego lipca wyjeżdżam

Ale masz tych smierdziuchów

I czemu rączniki takie duże u Ciebie

A datura cudowna... ja mam te dwie z siewu ale malutkie jakieś i wolno rosną i sama nie wiem czy to wieloletnie czy jakie

A ten kącik z ludkami to jakiś nowy? bo taki ładny a jakoś wcześniej go nie pokazywałaś

A gdzie jedziesz nad może bo ja ostatniego lipca wyjeżdżam

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś ależ masz łany aksamitek, one są bardzo wdzięcznymi kwiatuszkami, pięknie kwitną aż do mrozów i są całkowicie bezproblemowe i za to je lubię, sztukuję nimi wszelkie dziury po tulipanach i innych wiosennych cebulowcach
Z tym, że u mnie takie niziutkie, ale zwyczajne, a ta Twoja na pierwszych fotkach jest przepiękna

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Dopiero co przeszła u mnie burza z wichurą.....strasznie wiało u sąsiada nawet zwiało dach ze stodoły, ciekawe czy są większe szkody
jutro się okaże
już trochę ucichło ale nadal pada, myślałam że dziś już nie włączą prąd ale jakoś się udało
Asiu pewnie córci nie pokazujesz, bo pewnie by zaraz chciała takiego łobuza futrzanego
Madziu wszystkie aksamitki wysiewałam z nasionek....... a wiesz co mi się teraz przypomniało
przecież wysiewałam białą aksamitkę tylko że jej nigdzie nie widzę
Madziu a Tobie wzeszła ta biała ?
Będę zbierać nasionka aksamitek, tych z pierwszego i drugiego zdjęcia
Monisiu ja na Hal jadę po raz pierwszy i mam nadzieję że w tym roku pogoda nam się uda bo w poprzednim roku szkoda słów
była wstrętna pogoda
Witaj Aluś
moje rączniki mają różne wielkości najmniejszy ma 5 cm
a największy ma ponad metr.....Aluś nie wiem od czego to zależy ale pewnie od ziemi na której rośnie od nasłonecznienia itp
Alu ten kącik z ludkami mam od dawna, jedynie troszeczkę rabatkę zmieniłam w ubiegłym roku
Agnieszko a wiesz że mi zależało na niziutkich aksamitkach a wszystkie które kupiłam wyrosły olbrzymie
Agnieszko a napisz mi jak niskie są Twoje aksamitki bo może zrobimy machniom ;:91
Krzysiu dziękuję Ci bardzo
mi tez strasznie podobają się aksamitki......
Elu czy musisz mówić to tak głośno
teraz wszystko się wyda
Eluś-tijeczkoczasami tak jest że zastanawiam się co sfotografować aby w kółko nie robić zdjęć tych samych roślinek
ale nie narzekam 

Asiu pewnie córci nie pokazujesz, bo pewnie by zaraz chciała takiego łobuza futrzanego

Madziu wszystkie aksamitki wysiewałam z nasionek....... a wiesz co mi się teraz przypomniało

Madziu a Tobie wzeszła ta biała ?
Będę zbierać nasionka aksamitek, tych z pierwszego i drugiego zdjęcia

Monisiu ja na Hal jadę po raz pierwszy i mam nadzieję że w tym roku pogoda nam się uda bo w poprzednim roku szkoda słów

Witaj Aluś

Alu ten kącik z ludkami mam od dawna, jedynie troszeczkę rabatkę zmieniłam w ubiegłym roku

Agnieszko a wiesz że mi zależało na niziutkich aksamitkach a wszystkie które kupiłam wyrosły olbrzymie

Agnieszko a napisz mi jak niskie są Twoje aksamitki bo może zrobimy machniom ;:91
Krzysiu dziękuję Ci bardzo

Elu czy musisz mówić to tak głośno

Eluś-tijeczkoczasami tak jest że zastanawiam się co sfotografować aby w kółko nie robić zdjęć tych samych roślinek

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Marcinie u mnie też było pięknie i sucho i słonecznie i parno i duszno i widzisz co z takiej pogody przyszło pod koniec dniaMutari pisze:Joluś to u Was burze i wichury ??? U mnie sucho i upalnie, że musiałem dzisiaj podlewać. A aksamitki masz rwelacyjne, szzególnie to pierwsza.

Widzę że ta pierwsza aksamitka strasznie się wszystkim podoba, dziś jeszcze przyuważyłam jeszcze jedną taką ładniutką

Marcinie co to znów za nowa odsłona w avatarku