Kolorowy ogród Geni- cz.8
Gieniu, tymi liliowcami to mnie chyba chcesz wykończyć
przyznam, że zostanie mi chyba szukanie czegoś po necie, bo naprawdę nigdy szczególnych odmian tu u mnie we Wrocławiu nie widziałem, chyba że zupełnie ignorowałem ich widok, ale w to nie chce mi się wierzyć
skąd Ty je bierzesz
ma kuzyna w naszym botanicznym i chyba zostanie mi się ładnie do niego uśmiechnąć
czasami można tam coś kupić, ale to co najlepsze zawsze za wielką ścianą parkanu i zywopłotu 

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Sylweste ja swoje liliowce kupowałam w większości przez internet poszło na nie sporo pieniędzy .Tylko swoje starsze odmiany mam kupowane na targowisku .Sylweste pisze:Gieniu, tymi liliowcami to mnie chyba chcesz wykończyćprzyznam, że zostanie mi chyba szukanie czegoś po necie, bo naprawdę nigdy szczególnych odmian tu u mnie we Wrocławiu nie widziałem, chyba że zupełnie ignorowałem ich widok, ale w to nie chce mi się wierzyć
skąd Ty je bierzesz
ma kuzyna w naszym botanicznym i chyba zostanie mi się ładnie do niego uśmiechnąć
czasami można tam coś kupić, ale to co najlepsze zawsze za wielką ścianą parkanu i zywopłotu
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Piotr masz rację już nie będę od Ciebie potrzebowała żurawek ,jeżówek też chyba że o pełnych kwiatach ha,ha,hapiterek pisze:Tych zakupów bym powiedział sporo hehe, widzę że kupiłaś jeżówkę 'Tiki Torch' - u mnie już jej nie ma w szkółce. A do tego jeszcze 'Mac'n'Chesse' i 'Tomato Soup' - moje marzenia! A z żurawek to też już chyba nie będę Ci miał nic do zaoferowania hehe - piękne zakupy!