Roślinki doniczkowe - cz.3 FIGA
Kasiu piękne te Twoje grudnie
a ta jak tam jej aha Ludisia jest superowa , kiedyś pani w sklepie namawiała mnie na kupno ale bałam się ,że nie dam rady i nie kupiłam
To było jeszcze zanim trafiłam na forum , teraz na pewno bym się nie zastanawiała .Bo wiem ,że w razie potrzeby można na Was liczyć , macie wszystkie bardzo dużą wiedzę .I na pewno będę z niej korzystać .
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Racja grudnik ślicznie kwitnie - jak to zawsze grudnik... aż sę rozmarzyłam 
a o Ludisi napisze krótko - super
jaki ona ma kolor liści? taki ciemnobordowo-czarny?
Podlewajcie proszę drzewko

a o Ludisi napisze krótko - super

-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- koniczynka
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Moniko absolutnie nie :P ale bardzo się cieszę :P :P :P bo kupowałam je zimą za 1 zł i nawet nie wiedziałam jakie będą miały kwiatki :P część dałam mamie > ma więcej miejsca na parapecie :P i też mówiła że ma dużo pąków :Ptreissi pisze:Kasiu Ty chyba chcesz mnie wykończyć. Cudne masz grudniczki
Jadziu ja też przed storczykami się dłuuugo broniłam :P podobają mi się ale tylko wtedy jak kwitnąJadzia1 pisze:Kasiu piękne te Twoje grudniea ta jak tam jej aha Ludisia jest superowa , kiedyś pani w sklepie namawiała mnie na kupno ale bałam się ,że nie dam rady i nie kupiłam
To było jeszcze zanim trafiłam na forum , teraz na pewno bym się nie zastanawiała .Bo wiem ,że w razie potrzeby można na Was liczyć , macie wszystkie bardzo dużą wiedzę .I na pewno będę z niej korzystać .
Pozdrawiam serdecznie

Ludisia tak mi się spodobała że pierwszą kupiłam jak byłam u Tomaszewskiego w Poznaniu

Dlatego jak zimą spotkałam tą chyba w Jankach to kupiłam bez zastanowienia

Zaraz cyknę fotkę może dziś wyjdzie ładnie i naturalniej :P wczoraj było pochmurnoeffa pisze:Racja grudnik ślicznie kwitnie - jak to zawsze grudnik... aż sę rozmarzyłam
a o Ludisi napisze krótko - superjaki ona ma kolor liści? taki ciemnobordowo-czarny?

To już jest kpinakwiato_maniaczka pisze:Kasiu donoszę Ci ze paczuszka do mnie nie doszła:(

Zmasakrowana być nie powinna, bo wsadziłam w pudełko po maśle

Żeby tylko do Ciebie wreszcie dotarło

Gosiu ja się przestraszyłam jak zobaczyłam że już rudnie i Ludisia kwitnąkoniczynka pisze:piękne ale chyba wiosna u ciebie![]()
![]()

- koniczynka