Ogródek AGNESS cz.3
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maryś, bardzo polecam Bonicę, jak na razie jest najwytrwalsza z moich piennych, a mam już zaklepaną krzaczastą, też przepięknie prezentuje się
Irenko dziękuję
ja bardzo lubię lilie, u mnie kwitną na razie tylko 3 gatunki, ale lada chwila będą otwierały się kolejne
Tawułki faktycznie są urocze, ślicznie zdobią ogródki i nie są wymagające, wszędzie pięknie rosną
u mnie i na słońcu i w cieniu
Iduś, ja również dokupiłam sobie w tym roku 5 odcieni tawułek, wcześniej miałam 3, ale są takie śliczniusie, że fajnie mieć różne odcienie
Lilie uwielbiam, mam kłopot z sadzeniem takich wysokich roślinek, ale na lilie zawsze znajdę miejsce 

Irenko dziękuję

Iduś, ja również dokupiłam sobie w tym roku 5 odcieni tawułek, wcześniej miałam 3, ale są takie śliczniusie, że fajnie mieć różne odcienie

- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Róże u Ciebie wprost szaleją i czaruję kolorami. Wcale po nich nie widać niekorzystnej aury. Ślicznie u Ciebie.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Basieńko dziękuję
Uwielbiam te pomarańczowe różyczki, mimo, że mają takie pojedyncze płateczki, właśnie za kolor, jest niesamowity- taka żarówa
Daluś u mnie już 3-ci dzień niesamowity upał, szczęście, że jest wiaterek
Moniś dziękuje Ci bardzo
Nie jest to zbyt duża kolekcja, ale cieszy
Dorotko dziękuję bardzo
teraz od 3 dni są upały, mam nadzieję, że kwiatuszki tak wspaniale nawodnione, teraz przy tym gorącu pokażą całą swoją urodę 

Daluś u mnie już 3-ci dzień niesamowity upał, szczęście, że jest wiaterek

Moniś dziękuje Ci bardzo

Dorotko dziękuję bardzo