Kolorowy ogród Geni -Cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zazdroszczę Ci Ewuniu słońca ja tak kocham te moje iryski że uwielbiam przebywać w ogrodzie żeby je podziwiać . Na szczęście wiatr się troszkę uspokoił i deszcz tez ustaje może będzie dobrze .
Genia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu, przepiękne zdjęcia :) Zawsze z ogromną przyjemnością zaglądam do Twojego ogrodu :) U mnie pogoda miała zmienić się już w nocy, a nadal jest słonecznie i bardzo ciepło.
Piękne prezenty od Synów :) Życzę, aby przestało padać i nie uszkodziło tych cudnych irysów!!
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lamia pisze:U mnie od dziś zaczęły się ulewy :(
Różnica temperatur między dniem wczorajszym a dzisiejszym wynosi 11 stopni.
Zwariować można z tą pogodą!
Masz rację wczoraj 27 stopni a dziś u mnie 13 stopni zimno i mokro ,nawet do sklepu nie chce się wyjść . Popatrzyłam na moje iryski na razie zbyt się nie poprzewracały
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monia68 pisze:Geniu, przepiękne zdjęcia :) Zawsze z ogromną przyjemnością zaglądam do Twojego ogrodu :) U mnie pogoda miała zmienić się już w nocy, a nadal jest słonecznie i bardzo ciepło.
Piękne prezenty od Synów :) Życzę, aby przestało padać i nie uszkodziło tych cudnych irysów!!
Moniko u mnie nadal pada ale już nie tak mocno ,może choć po południu będzie ładnie ale roślinki będą już nie takie ładne .
Ostatnie dni tak pięknie zrobiłam w ogrodzie wzruszyłam wszystkie rabaty i przyszła ulewa i nic z mojej pracy nie zostało .
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Witaj Geniu :D
Zaglądam do Ciebie jak tylko mam chwilkę ,ale nie zawsze piszę bo czasu mało :? ślicznie u Ciebie jak zwykle :D Nawet irysy pięknie wyglądają chociaż ja za nimi nie przepadam :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Bożenko każdy lubi co innego ,ja po prostu kocham iryski i Ciągle mi ich mało ,zawsze z niecierpliwością czekam na ich kwitnięcie. Ciągle powiększam kolekcję . Po nich tak samo szaleje za liliowcami ,już nie mogę doczekać się jak będą kwitły choć jeszcze nie maja nawet pąków j a już do nich co dziennie zaglądam , bardzo mnie martwią te nowe odmiany bo słabo rosną chyba w tym roku nie będą kwitły a to mi się za bardzo nie podoba .
Genia
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Geniu witaj .Właśnie dowiedziałam się,że u was była straszna ulewa.Mam nadzieję,że nie narobiła szkód.
Kup Mój piękny ogród-gazetę,jest tam dużo wiadomości i zdjęć liljowców.Może znajdziesz tam coś dla siebie :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ido kiedyś kupowałam tę gazetę często . Ale już kilka lat nie kupuję ,w ostatnim numerze jest o liliowcach ?
Awatar użytkownika
raistand
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2007, o 20:28

Post »

Irysy też lubię...
Tylko miejsca dla nich brak. :(

Czy dyptam bardzo się rozrasta? Podobno w upalne dni potrafi się zapalić (stąd nazwa - krzew Mojżesza) zdarzyło Ci się to kiedyś?!
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Andrzeju myślę że u nas w kraju nie ma aż takich upałów żeby dyptam się zapalił.
A co do rozrastania to mnie pięknie się rozrósł przez te 4 lata które je mam ,biały chyba bardziej
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31

Post »

Gieniu
czytałam gdzies(chyba nawet u ciebie) ,że dyptama się nie dzieli .wiesz gdzie można go w takim razie kupić.Chodzi mi o jakąś szkółke lub sklep w naszym rejonie
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

BOżENA1542 pisze:Gieniu
czytałam gdzies(chyba nawet u ciebie) ,że dyptama się nie dzieli .wiesz gdzie można go w takim razie kupić.Chodzi mi o jakąś szkółke lub sklep w naszym rejonie
Bożenko, Ty masz wspaniałą szkółkę bylin pod bokiem w Pakości.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj Geniu U Ciebie jak zwykle kolorowo ,ale jakżeby mogło być inaczej :wink: . U mnie niedawno zaczął siąpić deszczyk , mam nadzieję że na tym się skończy .
Jak samopoczucie ?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko ja swoje kupowałam W Ogrodniczym Sklepie w Toruniu . Ze 2 tygodnie temu widziałam w Ostaszewie
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tija pisze:Witaj Geniu U Ciebie jak zwykle kolorowo ,ale jakżeby mogło być inaczej :wink: . U mnie niedawno zaczął siąpić deszczyk , mam nadzieję że na tym się skończy .
Jak samopoczucie ?
Elu samopoczucie kiepskie ja źle znoszę te wszystkie zmiany w pogodzie ,głowa mnie boli nawet nie mierzyłam ciśnienia ale chyba zaraz zmierzę bo coś mi wydaje że to własnie od tego .
Na chwilkę jakby się troszkę rozjaśniło w tym czasie zrobiłam zakupy i obejrzałam ogródek ,ale znowu coraz bardziej się chmurzy .
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”