Kolorowy ogród Geni -Cz.6
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz rację wczoraj 27 stopni a dziś u mnie 13 stopni zimno i mokro ,nawet do sklepu nie chce się wyjść . Popatrzyłam na moje iryski na razie zbyt się nie poprzewracałyLamia pisze:U mnie od dziś zaczęły się ulewy
Różnica temperatur między dniem wczorajszym a dzisiejszym wynosi 11 stopni.
Zwariować można z tą pogodą!
- e-genia
Moniko u mnie nadal pada ale już nie tak mocno ,może choć po południu będzie ładnie ale roślinki będą już nie takie ładne .Monia68 pisze:Geniu, przepiękne zdjęciaZawsze z ogromną przyjemnością zaglądam do Twojego ogrodu
U mnie pogoda miała zmienić się już w nocy, a nadal jest słonecznie i bardzo ciepło.
Piękne prezenty od SynówŻyczę, aby przestało padać i nie uszkodziło tych cudnych irysów!!
Ostatnie dni tak pięknie zrobiłam w ogrodzie wzruszyłam wszystkie rabaty i przyszła ulewa i nic z mojej pracy nie zostało .
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- e-genia
Witaj Bożenko każdy lubi co innego ,ja po prostu kocham iryski i Ciągle mi ich mało ,zawsze z niecierpliwością czekam na ich kwitnięcie. Ciągle powiększam kolekcję . Po nich tak samo szaleje za liliowcami ,już nie mogę doczekać się jak będą kwitły choć jeszcze nie maja nawet pąków j a już do nich co dziennie zaglądam , bardzo mnie martwią te nowe odmiany bo słabo rosną chyba w tym roku nie będą kwitły a to mi się za bardzo nie podoba .
Genia
Genia
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- e-genia
Elu samopoczucie kiepskie ja źle znoszę te wszystkie zmiany w pogodzie ,głowa mnie boli nawet nie mierzyłam ciśnienia ale chyba zaraz zmierzę bo coś mi wydaje że to własnie od tego .tija pisze:Witaj Geniu U Ciebie jak zwykle kolorowo ,ale jakżeby mogło być inaczej. U mnie niedawno zaczął siąpić deszczyk , mam nadzieję że na tym się skończy .
Jak samopoczucie ?
Na chwilkę jakby się troszkę rozjaśniło w tym czasie zrobiłam zakupy i obejrzałam ogródek ,ale znowu coraz bardziej się chmurzy .
Genia