Ale masz imponująca kolekcję!! Ja się zajmę doniczkowcami bardziej zima chyba, bo skrętniki tez bardzo mi wpadły w oko a póki co muszę skupić się na walce z kamieniami
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
esti42
karolaipiotr
Andzia1
Miro78
dziękuję
Dziś powinnam otrzymać 2 kolejne czekam na nie z niecierpliwością odmiana roulette cherry i azur! Jak dojdą to odrazu Wam Drodzy Forumowicze pokażę!!!
To ja już się niecierpliwię,żeby zobaczyć Twoje nowości.A wiesz, ja też czekam na paczuszkę ze skrętnikami i wiem,że jest nas więcej.Ale się zapowiada skrętnikowo.
Widze że skrętnikomania dopadła wielu ludzi, według mnie to urocze roslinki po mimo tego że mam ich kilka tzn 4 szt w tym 2 sie ukorzeniają są sliczne i nadal; będę je kolekcjonowac!
Wiesz, do mnie szły nie raz paczuszki i po 10 dni, to zależy skąd gdzie. Jak ktoś z wioski do mnie wysyłał też na wioskę, to szło i szło, a jak np puściłam z głównej w gdańsku, to nie minęły 24h jak dochodziło do dziewczyn mieszkających też w dużych miastach...
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników" Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?