Joluś Twoja pnąca róza powaliła mnie na kolana dosłownie cudo, marzę o takiej. W zeszłym roku kupiłam sobie niby taką, a okazała się zupełnie inna ale też śliczna i nie żałuję A na taką nadal poluję, pewnie w końcu trafię
Cudnie kwitnie Ci już tawułka, u mnie jeszcze pąki i goździczki prześliczne
Witaj Jolu !
Piękne goździki, łubin, motylki !
Chciałam się zapytać o motylka , ale Grześ mnie uprzedził.
Jak on znosi taką pogodę ? Słyszałam, że nie znosi wody na kwiatkach.
Pozdrawiam. :P
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Widzę Jola, że Cię podzielili i nareszie cię znalazłem. Ale dziś jeszcze buszowałem po poprzedniej części Twojego wątku, zachwycając się makami. Są niezwykłe Sam też moje dzikie maki obfociłem. A w nowym wątku pokazałaś piękne niebiesko zółte irysy. To chyba holenderskie? Moje też właśnie dziś wszystkie zakwitły.
To sie zdziwiłam już nowy wątek ....Przepiękna ta różyczka pnąca i jaka rozrośnięta pewnie ma już parę latek ....ale kwiatków śliczne dzwoneczki i te goździki ach .....
Róża przy pergoli fantastyczna,ale jak wyczytałam że ma 8 lat to się załamałam że tyle muszę czekać żeby moja była taka duża...
Ale cierpliwość popłaca i na takie widoki warto czekać
Wczoraj zauważyłam mszyce na różach pod balkonem.
Lecę dziś na działkę sprawdzić czy tamte róże też już mają...
I będe robiła opryski.
Mam nadzieję że nie bedzie padać,bo jakoś dziwnie za oknami...
Co do Grzesia to dla mnie też jest to tajemnicą no popatrz Grzesiu posyła Lisce kwiaty... Liska na każdym kroku broni Grzesia
Już sama nie wiem czy Grześ zakochał się w Rzeszowie czy w Lisce
Czy Liska w Grzesiu
Tajemninca hihihihihi a że Lska za stara to sobie dla córki zaklepała
Taki facet to skarb!
Joluś czerwona róża jest piękna!!!! Ja zakochana w białych na widok czerwonej róży coś mnie "ukłuwa" w serce i obawiam się czy jesienią nie wykupię wszystkich czerwonych!!!!
Agnieszko pięknie Ci dziękuje ja natomiast uwielbiam róże herbaciane.....zazwyczaj w kwiaciarni kupuje róże w takim kolorze.....ale ta na pergoli w tym roku również powaliła mnie na kolana i mimo że w ubiegłym roku też tak kwitła ale moim zdaniem duży efekt daje ta drewniana pergola
Tomku na szczęście się udało
Izuniu pomogła mi w tym bardzo sympatyczna forumowiczka
Pell dziękuję Słonko
Grześ nie lubi wody na kwiatkach pierwsze słyszę..........to jestem ciekawa czy przez te wszystkie dni kiedy pada deszcz siedzi w domu
Jacku cieszę się że mnie znalazłeś a wiesz że dzisiaj poszłam do swoich maków i.......... wszystkie płatki na ziemi mam jednak nadzieję że jeszcze będą kwitły
Co do iryska to możliwe że to holenderski.......skoro Ty tak mówisz Jacku
Beatko cieszę się że Ci się podobają moje kwiatki..........musisz trochę poczekać to i Ty takie będziesz miała
Witaj Aneczko ja już dwa razy w tym roku zwalczałam mszyce......pojawiły się na różach i bobie.........o dziwo na wiciokrzewie nie
Aniu zobaczysz jak te lata szybko zlecą będziesz miała piękną wielgaśną różę a Ty Aneczko będziesz miała o więcej lat tak jak ja
Witaj Liseczko Kochana
Dziękuję Ci za pomoc
To teraz już wiemy co Cię łączy z Grzesiem a jeszcze tak niedawno Grześ wypytywał o moją córkę czy On czasami nie chce grać na dwa fronty
Grzesiu dokarmiam rogacza przyjrzyj się stoi za paśnikiem hi hi..........
Agnieszko niestety te gazanie kupiłam już jako sadzonki, moje malutkie siewki niestety nie przetrwały szkoda że mi nie przetrzymały też pewnie miałabym w każdym zakątku ogrodu też strasznie je lubię