Agnieszko moje niektóre kępy już będę musiała dzielić. Więc...
Do Igi trafię, ale muszę po kolei, a to zajmuje dużo czasu, przejrzeć cały wątek.
Cieszę się. Gdy zaczynałam pisać o żurawkach, były one mało znane, a właściwie miały mało wielbicieli, teraz aż miło patrzeć na zdjęcia ogrodów, prawie wszędzie są żurawki. Ponadto pojawiło się w sprzedaży tyle pięknych odmian, oj, apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciejstwo też.
Wikusiu jak widzisz te paskudy zmuszają liliomaniaków do różnych pomysłów. Nie zrozumiałam Twojego sposobu sadzenia doniczek. Nie zakopujesz ich, tylko wstawiasz do dołków?
Chętnie oglądnęłabym Twoje trąbkowe, bardzo je lubię, są śliczne, ale sama mam ich nie za dużo, muszę się poprawić.
Czapla przeniosła się do sąsiada, moje rybki spłynęły na dno oczka, i brak przekąski.
Gosiu jak pisałam, będę rozsadzała tą kępę, więc jeżeli Ci się podoba to przypomnij się wiosną.
Jak pisałam wcześniej, do Igi wstąpię, a zachorować, tę chorobę mam już od dłuższego czasu, i nie widzę na nią lekarstwa.
Dalszy ciąg żurawek i prośba, jeżeli ktoś ma sugestie dotyczące moich NN bardzo proszę o pomoc.
Heuchera cylindrica ma śliczne koronkowe liście w ciepłym zielonym kolorze, a do tego liczne kwiaty w kolorze ecru.
Heuchera Green Spice ? piękne żywo zielone liście z mgiełką, w łososiowym kolorze, kwiatów.
Heuchera Bressingham Bronze ciemne błyszczące liście, a nad nimi mgiełka białych kwiatów. Kwiaty, jako takie, nie są ładne ale w zestawieniu z ciemnymi liśćmi dają bardzo ciekawe efekt.
3 NN