W moim ogródeczku ... Halina,cz.2
Ja to gdzieś koło 12.00 bo czekałam do CHirurga na alejach bo córka złamała palca i była u kontroli ale nareszcie jej te gips zdjieli.Chyba ja też będę we wtorek bo musze do banku i na pewno zajże na maślany rynek bo jak bym nie kupiła jakiegoś kwiatka to mam wyrzuty sumienia.będę gdzies koło godziny 9.15 na rynku.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko w przyszłym tygodniu planuję przyciąć moje tuje, żywopłot z bukszpanu, więc wszystko się zgadza.
Koniecznie pstryknij fotkę warzywniaka, uwielbiam takie widoki jak wszystko dobrze rośnie.
Ciekawa jestem jak wzejdzie Ci pietruszka.
Ja w zeszłym roku poniosłam porażkę i nie wiem dlaczego.
Dobrze wzeszła a potem liście zaczęły się skręcać i padła.
Zobaczymy jak w tym roku będzie - mam swoje nasiona.

Koniecznie pstryknij fotkę warzywniaka, uwielbiam takie widoki jak wszystko dobrze rośnie.
Ciekawa jestem jak wzejdzie Ci pietruszka.
Ja w zeszłym roku poniosłam porażkę i nie wiem dlaczego.
Dobrze wzeszła a potem liście zaczęły się skręcać i padła.
Zobaczymy jak w tym roku będzie - mam swoje nasiona.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam serdecznie
Melduję, że sezon ogrodniczy rozpoczęty ;:54
M zainstalował pompę w studni i mogłam podlewać ... cały dzień podlewałam, hihihi
bo było strasznie sucho.
Jestem szczęśliwa, bo najbardziej ze wszystkich zajęć ogródkowych uwielbiam podlewać.
Mogę wtedy podziwiać, to co rośnie i planować, co, gdzie jeszcze posadzić, czy przesadzić
Wieczorkiem M zapalił ognisko i była gorąca kolacja ... kiełbaski z ogniska
Zrobiłam trochę zdjęć, ale mam problem z komputerem. Zdjęcia z komórki wysyłam na komputer przez Blutooth i powinny się zapisywać w moim folderze "Zdjęcia", a one zapisują się ... nie wiem gdzie
ale się zapisują, bo jak ponownie chcę wysłać to samo zdjęcie, to pisze, że już jest zapisane
Muszę poczekać, aż przyjaciel syna znajdzie czas i rozwiąże mój problem.
Tak więc, proszę o cierpliwość
Warzywa wysiewałam 8 kwietnia i zauważyłam, że tylko cebule- dymki wystawiają noski.
Danusiu, a ja z panią na maślanym rynku umówiłam się o ... około 9
Wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy się spotkać, tylko jak się poznamy
Szczegóły, jakieś znaki rozpoznawcze, musimy omówić na PW

Melduję, że sezon ogrodniczy rozpoczęty ;:54
M zainstalował pompę w studni i mogłam podlewać ... cały dzień podlewałam, hihihi

Jestem szczęśliwa, bo najbardziej ze wszystkich zajęć ogródkowych uwielbiam podlewać.
Mogę wtedy podziwiać, to co rośnie i planować, co, gdzie jeszcze posadzić, czy przesadzić

Wieczorkiem M zapalił ognisko i była gorąca kolacja ... kiełbaski z ogniska

Zrobiłam trochę zdjęć, ale mam problem z komputerem. Zdjęcia z komórki wysyłam na komputer przez Blutooth i powinny się zapisywać w moim folderze "Zdjęcia", a one zapisują się ... nie wiem gdzie

Tak więc, proszę o cierpliwość

Warzywa wysiewałam 8 kwietnia i zauważyłam, że tylko cebule- dymki wystawiają noski.
Danusiu, a ja z panią na maślanym rynku umówiłam się o ... około 9

Wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy się spotkać, tylko jak się poznamy

Szczegóły, jakieś znaki rozpoznawcze, musimy omówić na PW

Halinko
Późna pora ale melduję, że byłam, poczytałam i już wiem co kiedy robić- siać...
Fajnie, że już sezon dzialkowy rozpoczeliście.Musialabyć u Was ładna pogoda. My już z córką i przyszłym zięciem też rozpoczeliśmy sezon w Wielką Sobotę po święconce. A pozostali czekają na pogodę bo dzisiaj zimno było, że nie pojechaliśmy na działkę tylko do znajomych/chcieliśmy grila zrobić na powietrzu nie dało się, więc zrobiliśmy w domu na elektrycznym
pozdrawiamy
Ewa i Krzysiek
Późna pora ale melduję, że byłam, poczytałam i już wiem co kiedy robić- siać...
Fajnie, że już sezon dzialkowy rozpoczeliście.Musialabyć u Was ładna pogoda. My już z córką i przyszłym zięciem też rozpoczeliśmy sezon w Wielką Sobotę po święconce. A pozostali czekają na pogodę bo dzisiaj zimno było, że nie pojechaliśmy na działkę tylko do znajomych/chcieliśmy grila zrobić na powietrzu nie dało się, więc zrobiliśmy w domu na elektrycznym

pozdrawiamy
Ewa i Krzysiek
Witaj Halinko zrobiłam duże zakupy i czekam z wysadzeniem do gruntu. Pogoda piękna więc kusi. Tyle, że zapowiadają przymrozki i trzeba czekać ;:30
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu