Kolekcja sie rozrasta a parapety nie
Do Przemo . Czy ty myslisz że ja bym tak zmyślnie posadziła swojego kwiatuszka
Ja go w takim pokroju dostalam na imieniny (podobno kupiony w LM ) tylko wtedy był piekny i gesty. Ja go tylko raz przyciełam co widać na pierwszym zdjęciu. Choć moze coś w tej radzie jest bo jak bylam mała i sadziłam z mamą epipremnum to powkładałam do ziemi gałązki bez zastanowienia
z godnym młodego człowieka przekonaniem że wie i umie wszystko! A potem sie okazało że biedna roślina nie wie jak ma rosnąć bo co druga gałązka jest do góry nogami
ale przeciesz nie wszystkie gałązki miały czubki wiec czy im nie wszystko jedno 

- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
OJOJ jak tu ładnie u Ciebie! Jeśli można to będę zaglądać częściej, bo jest na co popatrzeć 

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trzymam kciuki za difcie. Wiosna na pewno ją pobudzi do życia 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
hej no to mam parę nowych nabytków
Byłam u teściowej odprawić prace społeczne nad jej kwiatkami i oto efekty . jak ktoś by mi powiedział cóż to ja sobie przyniosłam to bym była wdzięczna
bo to jest epipremnum tyle to wiem
a tu cała kolekcja szczepek hibiskusa , chętnie się wymienię a póki co wkładam je do ziemi do ukorzenienia. Kwiaty ma pełne bordowe , widziałam dwa lata temu ale zdjęć nie posiadam dlatego dodaje zapożyczone. link i fotka poniżej. Kwitła bardzo podobnie
warto tu zaglądnąć żeby zobaczyć mnogość odmian http://www.kwekerijgommer.com/webshop/s ... ?id=656300

bo to jest epipremnum tyle to wiem

a tu cała kolekcja szczepek hibiskusa , chętnie się wymienię a póki co wkładam je do ziemi do ukorzenienia. Kwiaty ma pełne bordowe , widziałam dwa lata temu ale zdjęć nie posiadam dlatego dodaje zapożyczone. link i fotka poniżej. Kwitła bardzo podobnie

warto tu zaglądnąć żeby zobaczyć mnogość odmian http://www.kwekerijgommer.com/webshop/s ... ?id=656300

- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Aguniu ale cudne rośliny przyniosłaś! Nie wiem, jak nazywają się te epipremna, ale marzę o tym 2. Gratuluję!:D I tyle hibków no no 

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Ha! wiedziałam, co mi się podoba;) widziałam ją w trochę innej wersji - Twoja cudna!
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie