Balkony baiany

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PoprostuAga20
50p
50p
Od: 23 kwie 2009, o 11:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

zastanawiam się tylko czy te niebieski doniczki nie będą dla nich za małe, bo z tego co pamiętam to truskawka mui mieć dużo miejsca bo się lubi rozrastać na boki.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Truskaweczki fajowe mają domki :lol:
Ale kolorowo :shock: ...............Pięknie masz na balkoniku :lol:
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54

Post »

Piękne petunie .A te niebieskie doniczuszki super ! Ale niestety myślę ,że dla truskawki chyba za małe :(
baiana
200p
200p
Od: 11 maja 2008, o 15:31

Post »

Dzięki za dobre slowo :) chyba przemyśle te truskawkowe doniczki. Pewnie macie rację i są za małe...a taka miałam wizję... ;) jak im będzie ciasno to dostaną inny domek :)
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Jej jak kolorowo, chyba dobuduje sobie balkon sama a co:P super u Ciebie na balkonie!
baiana
200p
200p

Post »

Wczoraj zrobiłam wybieg dla moich tunbergii :) na razie jeszcze wygląda trochę łyso, ale mam nadzieję, że zrobi się z tego prawdziwa tunbergiowa dżungla...
Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
Ariadna
500p
500p
Od: 17 lut 2009, o 21:50
Kontakt:

Post »

Nie jestem złośliwa!,ale chciałabym Ci coś doradzic
tungbergia dorasta do 100cm tak że dorośnie Ci do tej kratki i koniec!
wyjełabym te patyki i postawiła skrzynke na tej poręczy gdzie jest kratka nawet przywiązałabym skrzynkę żyłką do kratki aby nie spadła i zaplotłabym ją już na tą kratkę,to moja rada bo tungbergie sadzę już kilka lat i największa jaką miałam miała 130cm więc lepiej postawic ją wyżej.
Powodzenia.
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39

Post »

baiana
ale już duża twoja tunbergia.Moja dopiero niedawno wykiełkowała.Pierwszy raz ją zasiałam i ciekawa jestem jak ona będzie wyglądać.
ja mam ochotę powiesić ją na uchwytach na balustradzie i spuścić w dół,ale nie wiem czy tak można postąpić z nią. :roll:
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Ariadna
500p
500p
Kontakt:

Post »

marzena 63 pisze:baiana
ale już duża twoja tunbergia.Moja dopiero niedawno wykiełkowała.Pierwszy raz ją zasiałam i ciekawa jestem jak ona będzie wyglądać.
ja mam ochotę powiesić ją na uchwytach na balustradzie i spuścić w dół,ale nie wiem czy tak można postąpić z nią. :roll:
Marzenko można ja tak miałam kiedyś ale wolę aby się pieła :) .
diament79
200p
200p
Od: 15 lut 2008, o 18:55

Post »

Super super jeszcze raz super!!!! Ja mam ogródek i tak bardzo chciałabym cokolwiek posadzić, a tu funduszy całkowicie brak :( I kolejny rok będzie golizna... Bo porządek raczej na pewno skończymy robić, ale przynajmniej sobie podszykuję na przyszły rok a i będę już bardziej obeznana co i jak dzięki forum :)
baiana
200p
200p

Post »

Ariadna bardzo dziękuję za dobrą radę! Przemyślę to na pewno. Bo widzisz ja miałam wizję, że ona najpierw się oplącze na gałęziach, a potem polezie po kratce...ale chyba sie tak nie da, szkoda.
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
MichalPy
100p
100p
Od: 30 gru 2007, o 14:14

Post »

widzę że u Ciebie sezon ruszył pełną parą...Pozdrawiam Michał
Ariadna
500p
500p
Kontakt:

Post »

baiana pisze:Ariadna bardzo dziękuję za dobrą radę! Przemyślę to na pewno. Bo widzisz ja miałam wizję, że ona najpierw się oplącze na gałęziach, a potem polezie po kratce...ale chyba się tak nie da, szkoda.
Szkoda bo fajnie wygląda ale nie dorośnie Ci,moja jest w gazonie i gazon jest wysoki do poręczy i pnie się po kratce dorasta prawie do sufitu czyli ma jakies 120cm.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ariadna pisze:Nie jestem złośliwa!,ale chciałabym Ci coś doradzic
tungbergia dorasta do 100cm tak że dorośnie Ci do tej kratki i koniec! (...)
Dziewczyny, u mnie również tunbergia dorosła do końca balustrady, ale sądzę, że gdyby miała się gdzie piąć, poszłaby wyżej (a tak zaczęła rosnąć w dół, a potem wyjechałam na wakacje i uschła :( ). U mojej teściowej doszła aż do sąsiadki, czyli jakieś 3 m (wysokie piętra w starszej kamienicy), więc jak widać są przypadki, że rośnie jak szalona :)

Baiano, Twoja piękna, a moja nie chce za bardzo rosnąć :( Chyba ją przesadzę, to może ją poruszy do życia ;) A jak się mają Twoje słoneczniki? Nadal takie powyciągane? Moje jeszcze małe, mają po kilkanaście cm, ale rosną prosto jak "żołnierze" :) Zwłaszcza jeden pięknie rośnie, ma spore listki :)
Jak myślisz - mogę już moje "siewki" wystawić na stałe na balkon? :roll:
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40

Post »

Miałam na myśli tę roślinkę: :)
baiana pisze:Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”