Zieleń to życie-zielono mi - evluk
Ewuniu, powtarzam się, ale zdjęcia przepiękne i wielką przyjemnością jest każda wizyta w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i walentynkowo.
A propos bluszczu - we Wrocławiu w trakcie wdrażania jest program zazieleniania pustych dużych murów różnymi pnączami m.in. winobluszczem. Obok mojego domu jest przepięknie zrewitalizowana kamienica, przy jednej z jej ścian w zeszłym roku posadzono właśnie winobluszcz, za kilka lat to będzie pięknie wyglądało. Wystarczy popatrzeć na budynek Muzeum Narodowego....
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i walentynkowo.
A propos bluszczu - we Wrocławiu w trakcie wdrażania jest program zazieleniania pustych dużych murów różnymi pnączami m.in. winobluszczem. Obok mojego domu jest przepięknie zrewitalizowana kamienica, przy jednej z jej ścian w zeszłym roku posadzono właśnie winobluszcz, za kilka lat to będzie pięknie wyglądało. Wystarczy popatrzeć na budynek Muzeum Narodowego....
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dalu dzięki za odwiedziny i pozdrowienia, uwielbiam ten winobluszcz trójklapowy, pięknie porasta,i ma tyle pozytywnych zalet, do mnie jak ktoś zawita w odwiedziny, to opinie o nim zawsze są zbliżone,a mianowicie, że dom i ogród przez ten bluszcz zrobił się niesamowicie tajemniczy i wygląda jak z bajki- Pozdrawiam gorąco...... 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aska, uwielbiam Gałczyńskiego......
Kawki są urocze i bardzo inteligentne, przy tym te ich niebieskie, łobuzowate oczęta.......
Bardzo dużo u nas występuje tych ptaszków, mieliśmy kiedyś parę kawek, która gniazdowała w jednym z nieczynnych kominów.....
Dziękuję za odwiedziny.....
Moniu a jednak nie śpisz......Malina odmiany Polana, kwitnie i owocuje do pierwszych przymrozków, poza tym ma jeszcze jedną zaletę- rzadko kiedy bywa robaczywa.........
Monia68 ja też uznaję,że trzeba często wynajdywać sobie okazję do poprawy humoru- jeśli akurat w danej chwili, z jakiejś przyczyny, nie mamy go pod dostatkiem.
Dobry humor na co dzień, to podstawa udanego i szczęśliwego życia.......
Miło było Was wszystkich gościć....
Kawki są urocze i bardzo inteligentne, przy tym te ich niebieskie, łobuzowate oczęta.......

Bardzo dużo u nas występuje tych ptaszków, mieliśmy kiedyś parę kawek, która gniazdowała w jednym z nieczynnych kominów.....

Moniu a jednak nie śpisz......Malina odmiany Polana, kwitnie i owocuje do pierwszych przymrozków, poza tym ma jeszcze jedną zaletę- rzadko kiedy bywa robaczywa.........

Monia68 ja też uznaję,że trzeba często wynajdywać sobie okazję do poprawy humoru- jeśli akurat w danej chwili, z jakiejś przyczyny, nie mamy go pod dostatkiem.
Dobry humor na co dzień, to podstawa udanego i szczęśliwego życia.......

Miło było Was wszystkich gościć....

Ojej jaki śliczny zielony zakątek... jak mi się marzy taki właśnie tajemniczy ogród a moja działka odsłonięta ze wszystkich stron
ale kiedyś to zmienię
A zdjęcia bardzo ładne
też lubię fotografować ale coś sprzęt odmawia mi posłuszeństwa...
A widziałam na zdjęciu, że masz klonika pokojowego... co lubi i gdzie go przechowujesz? ja kupiłam w tym roku nasionka i przymierzam się do posiania... mam nadzieje, że urośnie szybciutko

A widziałam na zdjęciu, że masz klonika pokojowego... co lubi i gdzie go przechowujesz? ja kupiłam w tym roku nasionka i przymierzam się do posiania... mam nadzieje, że urośnie szybciutko

Bardzo podoba mi się kolor bzuMonia68 pisze:Ewo, cudne zdjęciaObejrzałam je z ogromną przyjemnością i czekam na więcej

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku