Ogród nowicjuszki - justynaz
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Justynko
Obejrzałam ogródek i piękne roślinki, masz ich bardzo dużo.
W Twoim ogródku dominuje przestrzeń, to czego u mnie strasznie brakuje.
Już Ci zazdroszczę możliwości nasadzeń.

Obejrzałam ogródek i piękne roślinki, masz ich bardzo dużo.
W Twoim ogródku dominuje przestrzeń, to czego u mnie strasznie brakuje.
Już Ci zazdroszczę możliwości nasadzeń.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
hmm.. całkiem sporo masz miejsca do ogrodowych szaleństw, piękne miejsce i fajny piesek:)
podzrawiam
podzrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
-
- 200p
- Od: 23 sty 2009, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Danuto nowicjuszka ze mnie, biorąc pod uwagę zaawansowanie innych pasjonatów. Wy juz macie co pokazywać, aj dopiero mam nadzieję, będę miec.
Empuzo tak się tylko wydaje, że mam tu przestrzeń. Nawet nie mam gdzie pomieścić wszystkich roślin, ktorych mama już zrobiła sadzonki. Mam nadzieję, że z roku na rok będzie miało to jakiś wygląd.
Tadeuszu dziękuje za odwiedziny! Oj w tym roku mamy dużo planów z mamą, więc na pewno pracy nam nie zabraknie. Chcemy sporo zmian wprowadzić. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Urszulo miejsca może nie bardzo duzo, ale za to teren niezwykle urozmajcony. Mam nadzieję, że w tym roku uda się stworzyć coś nowego. Może jakiś skalniak
Danuto nowicjuszka ze mnie, biorąc pod uwagę zaawansowanie innych pasjonatów. Wy juz macie co pokazywać, aj dopiero mam nadzieję, będę miec.
Empuzo tak się tylko wydaje, że mam tu przestrzeń. Nawet nie mam gdzie pomieścić wszystkich roślin, ktorych mama już zrobiła sadzonki. Mam nadzieję, że z roku na rok będzie miało to jakiś wygląd.
Tadeuszu dziękuje za odwiedziny! Oj w tym roku mamy dużo planów z mamą, więc na pewno pracy nam nie zabraknie. Chcemy sporo zmian wprowadzić. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Urszulo miejsca może nie bardzo duzo, ale za to teren niezwykle urozmajcony. Mam nadzieję, że w tym roku uda się stworzyć coś nowego. Może jakiś skalniak

Masz fantastyczny ogródek i cudne kwiaty , naprawdę nie wiem czemu sadzisz o sobie ,że jestes nowicjuszką, ja tam sporo się od Ciebie pewnie nauczę:)
Pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
Pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."