fotki ptaszysk musze dopiero porobić,ale obecnie brak czasu. A teraz kilka nowych fotek Pierwsza roślina w ogrodzie za moje pieniądze:) odwięcza się co roku pieknym kwitnieniem i zapachem jaki się wokół niej unosi:)
Tego Ci nie powiem:PPP bo w tamtym roku je wysiałem, także bedą kwitnąć pierwszy raz. Ale w Łańcucie jak byłem to juz kwitły, także wysokość około 80cm
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Witaj Mariuszu masz przepiękny ogród śliczne rośliny i rewelacyjne pomysły aranżacyjne Bajecznie wygląda ten dywan z szyszek, jeśli pozwolisz to odgapię go od Ciebie Wspaniałe kolorowe azalie, obok rh najpiękniejsze krzewy wiosny
AGNESS no to może się spotkamy w lesie:) ja też się wybieram po szyszki bo nowa "wysepka" się szykuje, a i po zimie trzeba uzupełnić. Uważaj na kleszcze i zwierzęta, bo mnie ostatnio dzik postraszył
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Piękne zdjęcia azalii,wszystko super się prezentuje,Agnes nie trzeba zachodzić w jakieś dzikie leśne ostępy że by spotkać dzika ,moja teściowa mieszka 500m od lasu i notorycznie dziki podchodzą jej pod dom,cała rodzinka
Jeśli chodzi o zwierzyne to wszędzie jest jej pełno, jeśli chodzi o dziki to co roku nawiedzały działke wiosną, ale teraz jest pies i ogrodzenie także... a jeśli chodzi o szyszki to uważaj bo raz nazbierałem kosz chyba za świeżych i się potem wysiały u mnie, i plewienie odchodziło...
ogródeczek storczyki
Kurcze, tyle mam plewienia zielska ogrodowego i jeszcze z szyszkami mam sobie z lasu przynieść ale po szyszki i tak pojadę A co do zwierzyny, to faktycznie jest jej mnóstwo, ale ja ją widuję tylko po zmroku jak przechodzą przez ulicę, sarenki, łosie, raz nawet 2 wilki W dzień jakoś się dobrze kryją
Ania k dziękuję, właśnie to ta roślina:) powiem że nic o niej nie wiedziałem, bo rośnie sobie już u mnie z 7 lat, tylko że jest cięta bardzo często, żeby utrzymać formę... bo przyrost roczny ma duży.
ogródeczek storczyki