Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Dzięki wuzetko :) , twoim storczykom na pewno niedługo tez pedy wibija :) , tylko obrobina cierpliwosci :D .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Do Artura

Post »

Witaj Arturze piękną masz kolekcję najbardziej podoba mi się ten bordow. Ma taki niepowtarzalny kolor .
Pomimo, że zdjęcia robiłeś komórką wypadły świetnie

pozdrawiam Jadzia
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
wuzetka
50p
50p
Od: 4 lis 2008, o 00:53

Post »

Arturze dziękuję za wsparcie ;:113 pomogło, bo widać juz pierwsze efekty, jeden wypuszcza pęda a drugi oprócz pęda nawet keika :heja
zobaczymy co będzie dalej ;:65

Pozdrawiam,
Wuzetka :)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

JAKUCH i wuzetka - Dziekuje bardzo :oops: , ten pomaranczowawy stracił 2 paki :cry: i chyba straci jeszcze jednoego... ( może nie... :cry: :cry: :cry: ) Ale dobrze , że ma drugi pęd 8) . Mój storczyk puszcza kielika ? ! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Który ? storczyk puszcza tego kilekika ? :shock: Pozdrawiam [/b]
wuzetka
50p
50p
Od: 4 lis 2008, o 00:53

Post »

nie martw sie spuszczaniem pączków, u mnie tez to się zdarza co niektórym nowo zakupionym, ale potem jak się dostosują do nowych warunków powinno być ok :D

Nie, nie Arturze to mój nowo zakupiony puszcza keika i nowego pęda kwiatowego, ale za Ciebie też trzymam kciuki, na pocieszenie powiem, że też nie jestem specjalistką-przynajmniej na razie :?

Pozdrawiam,
Wuzetka :wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Yhy to teraz juz rozumiem... :oops: :lol: :wink: , ale i tak moje 2 nowe falki wypuściły nowe pędy :D . A z tym opadaniem to wiem aklimatyzacja... , ale dobrze że ma 2 peda :D , z tego drugiego paczki nie opadna 8) . Pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
BEATA55555
200p
200p
Od: 22 wrz 2008, o 17:05

Post »

Zdarza się tak często,szczególnie o tej porze roku! W zeszłą zimę też mi się tak przydarzyło,jak kupowałam był piękny a w domu kwiaty i pączki opadły!Ale pęd się dalej wydłużał i puścił nowe pączki, różnica temperatury.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pewnie tez dlatego , że zimny wiatr na niego wiał zamin wniosłem go do samochodu.. bo przy auchanie taki wielki parkin i niemogliśmy znaleść samochodu... :cry:
Szamanka
1000p
1000p
Od: 4 maja 2008, o 12:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne, piękne storczyki ;)
Ale ja mam pytanko z innej beczki: na początku tego wątku pisałeś, że uwielbiasz roślinki jednoroczne w ogródku. Możesz napisać jakie uprawiasz? A może masz tu gdzieś swój ogrodniczy wątek z mnóstwem fotek? ;) Chętnie bym pooglądała ;)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Duzo roslin uprawiam w ogródku , wątek ogrodniczy mam załozony , pod każdym moim postem jest link do ogródka i storczyków , kliknij na napis "do ogródka " pod maoja wiadomościa i oglądnij jeśli chcesz :D . Zapraszam serdecznie :D .
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Cudowny ten phalek.Uwielbiam tego koloru kwiaty.Jeden z gigantów ma taki kolor,inny phalek o takim kolorze wypuścił mi 2 basel keiki.Na dodatek ciagle kwitna i wypuszczaja pędy kwiatowe.Przepieknie ten kolor odbija się na białej firance w oknie ;:8
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obejrzałam twoj wątek ,,ogrodowy,, Cudowności!!!!!!! Ja sobie chyba tez zaloże jak znajdę chwilkę.Też mam sie czym pochwalić :wink: Moj ogród to moje królestwo....Thuje na żywoplot wyhodowałam sama z nasionek :oops: Teraz je przyciełam juz na odpowiednia wysokość.Jestem z nich bardzo dumna...jak zresztą z całego mojego ogrodu,bo to tylko i wylacznie moja praca,bez pomocy fachowców :wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziekuje :D , pewnie zakladaj watek , na pewno masz sie czm chwalic . Zywoplot z tuli z nasionek :shock: , mozesz byc smialo z siebie dumna :D .
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj powiem Ci że jestem,może to nieskronie zabrzmi ,ale taka jest prawda.Ile pracy i radości mi to dało to tylko ja wiem.Milutko było patrzec jak te maleństwa kiełkują i nie każdy może zobaczyć jak wyglada maleńka thuja.Obecnie rozmnażam modrzewie i jodły.Oczywiście nie dla siebie,bo ogród z gumy nie jest,kogoś pewnie nimi obdaruje.Ot taka ciekawostka....
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

na pewno wiele radosci to sprawia :D , ile lat maja tuje :?: . Jak ci sie niepomieszcza te jodly i modrzewie to jedna malusienka jodelke mozesz mi poczta wyslac... :lol: .
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”