Też się pochwalę:)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
koli
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 25 paź 2008, o 15:29

Post »

Witam ,ale z Ciebie Madziu miłośniczka kwiatów pachnący czy śmierdzący i tak kochany, tylko podziwiać. Super wyglądają Twoi podopieczni super rączka.
pozdrawiam Lila
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p
Od: 2 lis 2008, o 13:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No i znalazłam w internecie kolejne cudeńko :D ma ktoś może szczepkę takiej roślinki? Ta jest na allegro i kupiłabym gdyby nie to, że jestem "spłukana" :evil: a został tylko 1 dzień...
Obrazek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Awatar użytkownika
Abudabi
500p
500p
Od: 19 mar 2007, o 19:04

Post »

Podobną odmianę. Mało wdzięczna do sadzonkowania niestety.
Jednak sprzedawcę z A. polecam :wink:
Pozdrawiam - Justyna
Toffy
100p
100p
Od: 14 paź 2008, o 17:21

Post »

Piękne wszystkie!!! Ale monstera powala ..... ja chce monsterke!!!!!!!
A ten ostatni bardzo ciekawy ...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale fajny kwiatuszek :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Zrobiłam pare zdjęć nowym (i starym) mieszkańcom :D Większość maluszków jest od aconitum także bardzo jej za nie dziękuję ;:87

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
lucky bamboo, któremu winna jestem przeprosiny za to, że kompletnie o nim zapomniałam dodając wcześniejsze zdjęcia :oops: rośnie w kamieniach z wodą :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

P.S. Pałeczki na tarczniki dla szeflerki pomogły :D ani śladu tego dziadostwa :D
Obrazek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No no, to Cię Ania obdarowała.
Fajne maluszki :) Oby piękne wyrosły
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Dałam sie ponieść inwencji twórczej i zrobiłam jeszcze parę zdjęć :D ale teraz zaprezentuję tylko jedno z nich ;:187
Obrazek

Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

kati-1976 pisze:No no, to Cię Ania obdarowała.
Fajne maluszki :) Oby piękne wyrosły
Oj obdarowała - nie ma co do tego żadnych wątpliwości :D

Saraaa

Post »

Jakie śliczne maleńkości :D Oby Ci dobrze rosły :D :D
A z tym lucky bamboo to mnie natchnęłaś. mam taki wazonik i jabym napełniła go wodą z muszelkami byłoby dobrze? Mój bidak jeszcze siedzi w tej mikro probóweczce :roll:
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

Muszelki jednak odradzałabym,jeśli są z morza to są zasolone.
Saraaa

Post »

No to musze poszukać kamyczków :wink:
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Saraaa pisze:No to musze poszukać kamyczków :wink:
Powodzenia w poszukiwaniach :D Ja te kamienie dostałam od znajomej, znaczy chciała wyrzucić bo nie miała co z nimi zrobić, więc ja je zabrałam bo u kolegi widziałam taką kombinację kamienno-wodą :lol:

betititi
50p
50p
Od: 18 lis 2008, o 01:58

Witam!

Post »

Witam was wszystkie.
Moze Ameryki nie odkryje, ale bambusa mam jednego w wodzie i jednego w ziemi, i tu i tu fajnie sie prezentuje, urocze sa te bambuski.
poza tym chcialam powiedziec,ze ladne (tfu) macie kwiatuszki..mam nadzieje,ze juz niebawem tez sie pochwale...
Pozdrawiam :D
" Drogowskazy mogą zrobić z szosy labirynt"(Stanisław Jerzy Lec)
Kwiaty w domu Beti.
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Re: Witam!

Post »

betititi pisze:Witam was wszystkie.
Moze Ameryki nie odkryje, ale bambusa mam jednego w wodzie i jednego w ziemi, i tu i tu fajnie się prezentuje, urocze sa te bambuski.
poza tym chcialam powiedziec,ze ladne (tfu) macie kwiatuszki..mam nadzieje,ze już niebawem tez się pochwale...
Pozdrawiam :D
Bambusa czy raczej lucky bamboo? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”