Mój ogród - elka1606
Witajcie
dziś taki brzydki dzień ,jest zimno i pochmurno może poprawimy sobie humory pijąc kawę i oglądając ogrody ,lub domowe kwiaty a to moje nowe dostalam je nie dawno to nie wie co to jest może ktoś odgadnie

Pozdrawiam serdecznie

dziś taki brzydki dzień ,jest zimno i pochmurno może poprawimy sobie humory pijąc kawę i oglądając ogrody ,lub domowe kwiaty a to moje nowe dostalam je nie dawno to nie wie co to jest może ktoś odgadnie

Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
Tija smagliczki to te fioletowe ale Ty na pewno wiesz,a te krzaki to Liguster żółty
,a irgą jak ptaszki sie nie zatrują to może jakiś dzem ,by wyszedł
ładnego koloru
Grażynko smagliczka jest niska biała i fioletowa i kwitnie cale lato ,aż do przymrozków
pozdrawiam

Grażynko smagliczka jest niska biała i fioletowa i kwitnie cale lato ,aż do przymrozków
pozdrawiam

Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Tak Elu chodziło mi o te wysokie krzaczki , pisałam że ciemna jestem aż mi wstyd
, Liguster żółty Ty go jakoś formujesz -przycinasz
.
Ja robiłam sosik z muchomorów dla wybrańców , z irgi dżemik by wyszedł pewnie nawet nie ładnego ale ślicznego kolorku , ale też nadawał by się dla wybrańców ( niedobre wścipskie sąsiadki itd)

Ja robiłam sosik z muchomorów dla wybrańców , z irgi dżemik by wyszedł pewnie nawet nie ładnego ale ślicznego kolorku , ale też nadawał by się dla wybrańców ( niedobre wścipskie sąsiadki itd)

to ja już nie wiem co to za kwiatki

kawusia pych Dzięki Tija

w taki dzień to tylko do ogrodów nacieszyc oczy
Tija ten ligusterto przycinam ,bo bardzo szybko rośnie i można z niego cos wyrzeżbić

pa pa..........
Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród
to jest jednak smagliczka
Smagliczka nadmorska - Lobularia maritima
http://www.gniazdko.com/smagliczka-nadm ... -maritima/
Smagliczka nadmorska - Lobularia maritima
http://www.gniazdko.com/smagliczka-nadm ... -maritima/
Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Mój ogród