Ogródek Marty cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

cześć Martuś Jak ja Wam zazdroszczę kwiatów!!! U mnie tka smutno, szaro...nic nie kwitnie :(

Tija Popieram! Od Cioebie uczyć się należy i pytam gdzie Twoja piekna twarz z pieknymi włosami zniknęła?? ( z avatarka?)
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
safiori
200p
200p
Od: 7 kwie 2008, o 09:51

Post »

Piękny fotoreportaż o ziemowitach :D Śliczne zwierzaczki masz. Ja też mam szylkretową kotkę :D Wymiziaj odemnie swoje "stwory -potfory" :D
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko, bałam się że ludzi straszę, więc ją usunęłam :oops: .

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

tija pisze:Agnieszko, bałam się że ludzi straszę, więc ją usunęłam :oops: .

Pozdrawiam cieplutko
Przekomarzasz się.Bardzo lubiłam patrzeć na Ciebie, jesteś bardzo ładna i sympatyczna więc kompletnie nie rozumiem, Ja tam pyszczydło wystawiłam, bo osobiście lubię wiedzieć z kim piszę.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Przeleciałam się po twoim ogródku.
Strasznie mi się podoba.A w ogóle lubię takie jeszcze gołe-fajnie patrzeć jak to wszystko zarasta :lol:.
Człek ma radochę z każdej roślinki a początkujący nie patrzą na ciebie jak na wariata :lol: .
Pozwolisz ze będę częstym gościem? :wit
Awatar użytkownika
Kocina
1000p
1000p
Od: 22 lip 2008, o 22:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

November - te pojedyncze zimowity to ja teraz juz wiem że w kupie sadzić trzeba, a ja tak bezsensownie rozrzuciłam je po trawniku.. No trudno. Natępnym razem będę sprytniejsza:)

tija - te Twoje hektary, stare jabłonie, zagajniki brzozowe, staw i piękne zdjęcia robią swoje. Jak sobie wyobrażę jak bym na takich hektarach szalała, to później spać nie mogę i zastanawiam się skąd je wziąć. I klimat u Ciebie wspaniały - o tym właśnie mowa :)
Wróć z buźką do avatarka - nie pamiętam jak wyglądałaś:( Dopiero rivendel zwróciła mi uwagę...

safiori - "potfory" wyściskane. Zadowolone :D Psisko dało buziaka, kotka merdnęła ogonem i poszła. Szylkretowa - to tak szlachetnie brzmi. Ja to kiedyś nazwałam "przecierana" i o dziwo wszyscy wiedzą o czym mówię :)

agnieszka - cieszę się że zajrzałaś ;:7 Zapraszam w każdej chwili :D Ja tam wolę jak gołe już zarośnie, ale od czegoś trzeba zacząć. Fajnie jest później porównać na zdjęciach "przed" i "po" :) No właśnie - nie patrzą jak na wariata. Ci bardziej zaawansowania nawet jak czasami w główkę się stukna, to i tak z życzliwością podchodzą do głupich pytań i ochów/achów nad każdym ledwo co posadzonym badylem :lol:

rivendel - ja pyszczydła nie wystawię, ale takie zdjątka mam. Słoneczna jesień - mówię Wam - cudna jest :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam ? Ogródek Marty: 1, 2
x-ja
---

Post »

No właśnie MARTUSIU wystaw swoje pyszczydło-przepraszam swoją buziulkę, podziel się z innymi.

Ładniutkie zdjęcia wkleiłaś, ma się tę smykałkę...

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Marto - nie mogę skojarzyć tych różowych liści na 1......Fotki kasztana i żołędzia - rewelacja Obrazek
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 15:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Amonity przepiękne! Ogród coraz cudowniejszy. Bardzo Ci kibicuję :D
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

[quote="Kocina"]W Krakowie w ten weekend mamy wystawę ogrodniczą ;:10 Baardzo mi się podobało.

i takie storczyki:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obłędne

Masz rację takie cuda to nic innego...- tylko obłęd. Pozdrawiam cieplutko Zyta. ;:215
x-ja
---

Post »

Ja też chcę na taką wystawe, tam gdzie mieszkam o giełdach i wystawach mogę tylko pomarzyć :cry:.

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
Kocina
1000p
1000p

Post »

tija pisze:No właśnie MARTUSIU wystaw swoje pyszczydło-przepraszam swoją buziulkę, podziel się z innymi.

Ładniutkie zdjęcia wkleiłaś, ma się tę smykałkę...
A macie - co mi tam :) Pyszczydło mało reprezentacyjne, bo na spacerze z psem bez cienia makijażu, fryzura czesana wiatrem.. i kukuryku zamiast grzywki :wink:
Obrazek

Tija - dziękuję za miłe słowa. Zdjęcia wychodzą jak wychodzą - pozujący byli wdzięczni, to i udanie wyszło :wink:
Zyta - można było kupić podobne okazy, ale ceny takie że fiuuuuu!
rosiowa - tak mi mów! Tak mi mów! Dziękuję :) Nawet jeśli do cudownego mojemu ogródkowi daleko, to takie słowa dodają skrzyyyydeeeł lepiej niż znany napój :D
BarWo - ten kasztan i żołądź machały do mnie żeby pstryknąć im fotkę. Prawie że pozowały :) Nie mam pojęcia co to za roślina - gdzieś z lasu...

Odwiedziłam mój amonitowy kamieniołom i autko znowu siadło zadem do asfaltu. Kiedyś się wkurzy i nie pojedzie :wink: Chyba znalazłam skamieniałą gąbkę :D Muszę jeszcze doczytać.
Nawet tam rośliny walczą o swoje. Bardzo jesiennie, ale gdzie co może, tam rośnie. I jaka pogoda była!

Obrazek Obrazek

A teraz moje dzisiejsze zakupy :D
jałowce i najprawdopodobniej świerk miniaturowy - nie bardzo potrafili mi powiedzieć w szkółce co to jest z szyszkami. Padło hasło picea bush, ale bez zbytniego przekonania. Gdyby ktoś z Was wiedział, to prosze o podpowiedź, bo nie mogę znaleźć w internecie.
Obrazek Obrazek

a tu już posadzone :)
Obrazek Obrazek

Pigwowcowi coś się pomyliło - tutaj mamy owocki. I to jest normalne.
Obrazek

Ale tutaj mamy kwiatki! I to już chyba nie jest normalne: zaraz będzie listopad!
Obrazek
Pigwowiec resztką sił chyba stara się mi powiedzieć że do głębokiej, wietrznej i deszczowej jesieni to jeszcze daleko :wink:
x-ja
---

Post »

Marta
!!!!! Odważne z Ciebie dziewcze nie ma co ... Pyszczydło bez tapety jest bardziej wiarygodne, taaakie naturalne, ładne i sympatyczne, a z piesia niezły przystojniak(.zeby nie wyszło że to piesiowa :oops: ).

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
Kocina
1000p
1000p

Post »

Eeee, odważne - będę Was teraz straszyć tym pyszczydłem w moim wątku :wink: Hihi! A za komplementa że ładne i sympatyczne dziękuję, dziękuję :D

Piesio to piesio w 100%. Nie widzisz jak mu "jestem macho" z pyska wygląda ?
x-ja
---

Post »

Napisz jeszcze jak się wabi i będę kontent (może wcześniej gdzieś pisałaś,powinnam jeszcze raz sprawdzić,a dopiero zadawać pytanie o imie piesia). A Twoja buziulka ładna gadaj sobie co chcesz :D .

Pozdrawiam cieplutko
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”