Moja wiejska działka - LILA 51
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu , ja już sadziłam dalie w dużych doniczkach i nawet ładnie mi kwitły . Co do zakupów to dzisiaj znowu mnie podkusiło , kupiłam różę pnącą i lilię białą .
--------------------------
pozdrawiam Lila
--------------------------
pozdrawiam Lila
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- LILA 51
- 1000p
Jutro wstawię zdjęcia tej róży i lilii , wyniosłam je do domku na działce a lilii nie mam aż tak dużo dokupiłam w sumie dwanaście . Różę wsadzę w doniczkę bo jeszcze chyba za zimno do gruntu .
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lilu. Piękne zakupy. Ja Twoją działeczkę często oglądam, lecz najczęściej cichcem. Ja o swoich zakupach trochę pisałam, ale aż wstydzę się pokażywać. Tyle tego nakupiłam. A we Wrocławiu od tygodnia wstrętnie zimno, że nie mogę dojechać na działkę, a jak zaczną mi spływać zakupione roślinki to aż nie wiem co ja z tym zrobię jak taka pogodasię utrzyma. Może wreszcie w następnym tygodniu się ociepli. Trochę roślinek juz wysadziłam do doniczek, dalii jeszcze nie sadziłam bo już nie mam gdzie to trzymać. Czekam aż się ociepli.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- LILA 51
- 1000p
Marysiu , ta róża nazywa się Diablotin (diablica) .
Ado, ja jestem w lepszej sytuacji bo mam do działki blisko i nie muszę tracić czasu na dojazd , no ale ja mieszkam na wsi .Ale też za wiele nie mogę zrobić bo jest zimno i większość roślin mam okrytych i nie jestem pewna czy jeszcze nie przymrozi ,więc jeszcze nie odkrywam.
Cynthio, dziękuję za odwiedziny , cieszę się że się Tobie u mnie podoba i moje widoki z działki .
Ido 74, dziękuję Tobie również że mnie odwiedziłaś i pochlebne słowa . Pracy będzie wiele jak się zrobi cieplej .
Ado, ja jestem w lepszej sytuacji bo mam do działki blisko i nie muszę tracić czasu na dojazd , no ale ja mieszkam na wsi .Ale też za wiele nie mogę zrobić bo jest zimno i większość roślin mam okrytych i nie jestem pewna czy jeszcze nie przymrozi ,więc jeszcze nie odkrywam.
Cynthio, dziękuję za odwiedziny , cieszę się że się Tobie u mnie podoba i moje widoki z działki .
Ido 74, dziękuję Tobie również że mnie odwiedziłaś i pochlebne słowa . Pracy będzie wiele jak się zrobi cieplej .
Zapraszam
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lilu. Dzięki za gratulacje i wizytę i zapraszam częściej. Przyjemnie jest tak móc pochwalić się swoimi zakupami i wymieniać się planami i doświadczeniem. Forum jest jednak taką skarbnicą wiedzy. Ja moje ciemierniki kupiłam w Obi, były lekko przemrożone, więc nie wyglądają na razie imponująco. Dlatego przesadziłam je i trzymam aby się ociepliło, to dopiero pójdą na stałe miejsce.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- LILA 51
- 1000p
Nic nie szkodzi Marysiu , moje drugi raz wsadzone na razie stoją i te w ziemi i wodzie może się uda więc jest nadzieja że dostaniesz , trzeba cierpliwie czekać . Cieszę się na tę lilię wodną , zwłaszcza że nie wiadomo czy moja przeżyła .
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam