Róże w moim ogrodzie.
- Ingrid
- 200p
- Od: 10 lut 2007, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu ! to ceny hurtowe , ale na miejscu możesz urokiem osobistym je wywalczyć 

pozdrawiam Ingrid
migawki z ogrodu
migawki z ogrodu
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Miła D........no to musze sie ujawnić
.....szukaj z "tantauek" Fragrand Cloud....jest extra rózycą ......ma jedna jedyną wadę NIE PACHNIE
.........ale Ty masz taką "perfumerie" ze może i lepiej
Dzięki za Cwiek......też zapukam do tej szkółki
serdeczności z gór
ps. teraz dopieszczam iglaki
a Ty?

Dzięki za Cwiek......też zapukam do tej szkółki
serdeczności z gór
ps. teraz dopieszczam iglaki

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Isia - dzięki za informacje, nie mam Peace w kolekcji, chyba nie będę mieć, ładnie wygląda na Twoim zdjęciu.
Minismoku - dzięki za informacje, u Baranowskich nie mają jej w swojej ofercie, a mają przedstawicielstwo na nasz kraj tej firmy, więc kto wie, może wprowadzą ją do oferty.
Fakt, większość moich róż pachnie, nie było to zamierzone tylko... tak wyszło, mogę podpowiedzieć - najładniej u mnie pachnie Gartentraume - już w pąku pachnie jabłkowo, jak prawdziwa angielka i cieszę się, że mogłam ją przypadkowo kupić.
W obecnej chwili zajmuję się trochę dekoratorstwem - związane jest to z grudniem, biegam po hurtowniach florystycznych i dwa razy byłam na giełdzie, trochę podglądam. A tak naprawdę to zobaczyłam na jednym ze stoisk Mimi Eden, nie mogę się nie napatrzeć i obiecałam sobie kupno paczuszki na wiosnę, spróbuje je ukorzenić, może kiedyś będzie też biały Eden.
Minismoku - dzięki za informacje, u Baranowskich nie mają jej w swojej ofercie, a mają przedstawicielstwo na nasz kraj tej firmy, więc kto wie, może wprowadzą ją do oferty.
Fakt, większość moich róż pachnie, nie było to zamierzone tylko... tak wyszło, mogę podpowiedzieć - najładniej u mnie pachnie Gartentraume - już w pąku pachnie jabłkowo, jak prawdziwa angielka i cieszę się, że mogłam ją przypadkowo kupić.
W obecnej chwili zajmuję się trochę dekoratorstwem - związane jest to z grudniem, biegam po hurtowniach florystycznych i dwa razy byłam na giełdzie, trochę podglądam. A tak naprawdę to zobaczyłam na jednym ze stoisk Mimi Eden, nie mogę się nie napatrzeć i obiecałam sobie kupno paczuszki na wiosnę, spróbuje je ukorzenić, może kiedyś będzie też biały Eden.
-
- Kontakt:
Miła D.........troszke zażartowałam ta FC[tłum pachnaca chmura] to .......najbardziej pachnacy Tantau na swiecie
po niemiecku zwie sie chyba Duftvolke [ albo jakos podobnie]
u smoka już zimowo ale bez nastroju
..........robię kulki utkane z owoców caniny i szyszek ale bez przekonania......w tym sezonie moda dyktuje ponure i zimne zestawy kolorystyczne [stroiki zieleń morska, fiolet i czerwień angielska.mat i brokat albo transparentne szkło z odrobiną sreberka lub złotka.......oswietlenie "trupie" itd ]kryzys!?
cmokasy z gór

u smoka już zimowo ale bez nastroju

cmokasy z gór
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A widzisz - do mnie trzeba inaczej - jest w ich ofercie Duftwolke - o kwiatach czerwono-cynowopomarańczowych, tak jest w opisie.
Co do kolorów tu panują szklane anioły w różnych postaciach, dużo brokatu i różnych gałązek - wszystko przeważnie w kolorze złota i czerwieni. Rzadko spotykane jest u nas srebro.
Co do kolorów tu panują szklane anioły w różnych postaciach, dużo brokatu i różnych gałązek - wszystko przeważnie w kolorze złota i czerwieni. Rzadko spotykane jest u nas srebro.
-
- Kontakt:
Miła D
..........
cieszy smoka ze poznałam rózę Deirde........to piekna róza konkrektna, wytrzymała i pasyjna.....jeszcze nie wiem jaki ma kolor?
nadchodzą SWIETA BOZEGONARODZENIA i zycze Ci rozkwitu!......NIECH SIE DARZY

cieszy smoka ze poznałam rózę Deirde........to piekna róza konkrektna, wytrzymała i pasyjna.....jeszcze nie wiem jaki ma kolor?
nadchodzą SWIETA BOZEGONARODZENIA i zycze Ci rozkwitu!......NIECH SIE DARZY

Gosiu nie chcę zaśmiecać wtku różanego pytaniami dlatego przyszłam tu...
Mogłabyś zerknąc do mojego wątku a tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=944
i powiedzeć czy ta czerwona róża to może być Mr. Lincoln?
Jak dziś pokazałaś kwiaty to tak jakbm swoją widziała...
Charakterystyczne jest to, że ma sporo kolców...
Z góry dziękuję, gdybyś zechciała zerknąć swoim okiem
Mogłabyś zerknąc do mojego wątku a tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=944
i powiedzeć czy ta czerwona róża to może być Mr. Lincoln?
Jak dziś pokazałaś kwiaty to tak jakbm swoją widziała...
Charakterystyczne jest to, że ma sporo kolców...
Z góry dziękuję, gdybyś zechciała zerknąć swoim okiem

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
No właśnie opis mi się tez zgadza!
To może jak fotosik będzie lepiej chcodził, to byś jeszcze zerknęła?
Tylko u mnie kwiat jeden przy drugim!
Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Ale byłoby fajnie gdybym ją nazwała. Zostałaby mi tylko żółta to "rozszyfrowania"
To może jak fotosik będzie lepiej chcodził, to byś jeszcze zerknęła?
Tylko u mnie kwiat jeden przy drugim!
Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Ale byłoby fajnie gdybym ją nazwała. Zostałaby mi tylko żółta to "rozszyfrowania"

z uśmiechami Iza
u liski
u liski