Storczyki i ja, czyli moje upadki ! I wzloty ?

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p
Od: 28 lip 2008, o 12:45

Post »

Jasne - porobię fotki. Nie liczę na doskonały ich stan...mam nadzieje, że rośliny będą zdrowe.

Szamanka - mam nadzieję, że Ci nie przeszkodziłam, bo "biłam" się przy kilku sztukach ;)

Które kupiłam ? A jak mam to zrobić ? Powklejać zdjęcia z tamtych aukcji ?
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Możesz podac linki do aukcji?
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p

Post »

Jeżeli to nie jest zabronione to oczywiście, że mogę ;)

A jednak nie można wstawiać adresów do aukcji allegro - zamieszczam miniaturki ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
x_o-n
1000p
1000p

Post »

Świetne zakupy. Te białe prześliczne - uważam, że zrobiłaś dobry interes. Ale żeby nie zapeszac, z resztą zachwytów poczekam aż przesyłka do Ciebie dotrze i napiszesz, że wszystko ok :)
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p

Post »

Te białe mnie urzekły - i mimo, że wylicytowałam jednego - to nie mogłam odpuścić drugiemu :D

Mam nadzieję, że będą żywe - na długie kwitnienie nie liczę...poczekam na nowe kwiaty jak już u mnie postoją, a co :D

Ciesze się, że się podobają 8)
Szamanka
1000p
1000p
Od: 4 maja 2008, o 12:04

Post »

Hahaha... Adiano, zgarnęłaś mi sprzed nosa 2 sztuki ;) Ale nie mam Ci tego absolutnie za złe :) Cieszę się, ze trafią w takie dobre ręce :)
Ja wylicytowałam sobie 3 storczyki ;) W tym jednego machnęłam Tobie sprzed nosa ;)
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p

Post »

O kurcze - ja się przyznam, że już kilka odpuściłam...a ostatni jaki wylicytowałam, to niechcący - zapomniałam o strzale ;D

Pochwal sie swoimi zdobyczami - będę widzieć komu nie przeszkadzać w licytacji - o swoich trzeba dbać :D
Szamanka
1000p
1000p

Post »

Ale ja nie umiem tak fajnie wstawiać linków jak Ty. A co do ilości - postanowiłam, że wydam max 50 zł... No niestety nie udało się... :]
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p

Post »

[ url =adres_strony] klik lub cokolwiek [ /url ] tylko bez spacji w tych nawiasach kwadratowych ;)

Ja miałam nie przekroczyć 100 - nie udało się - ten ostatni strzał przekroczył, za całość z wysyłką dałam 120 8)
Szamanka
1000p
1000p

Post »

Z wysyłką zatrzymałam się na 66 zł :wink:
x_o-n
1000p
1000p

Post »

Szamanko Twoje zakupy też piękne :)
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p

Post »

Niezłe sztuki ;D Ten róż - to sama nie wiedziałam czy go chcę...dobrze, że zdrowy rozsądek wygrał bo kto

wie jak by to sie skończyło ;D A ten bordowy piękny - czy mu przypadkiem z boku z podłoża nie idzie keika ?

Żółty podobny do tego mojego, tylko ma kwiaty mniejsze - też piękny ;)

EDIT:

Co ja gadam - wspaniały! Takie nakrapiane ubarwienie ma 8)
Szamanka
1000p
1000p

Post »

Mnie ten róż/fiolecik strasznie się spodobał, taki ładnie wybarwiony...
Żółty marzył mi się od dawna ;)
A ten bordowy...to żebym za mdło na oknie nie miała bo na razie same odcienie różu królują ;)

Trzeba przyznać, że wybór był spory, mnie bardzo trudno było się na cokolwiek zdecydować...
Chyba wszystkie mi sie podobały, a trzeba być realistą i nie szaleć za bardzo... 8)

Teraz pozostaje nam z niecierpliwością czekać na paczki ;)
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p

Post »

Oj, wybór to była przesada, od samego początku je obserwowałam, latając między linkami :D

Moja paczka zapewne dojdzie późno - poczta u mnie "na wsi" ospała i lenia się z wydawaniem przesyłek.

Już nawet napisałam do sprzedawcy, żeby nie wysyłał paczki od czwartku, bo przeleży weekend na poczcie.

Albo do środy albo w pon dopiero :(

Niektóre z tych storczyków to "zauważyłam" dopiero tuz przed końcem...jakie piękne są 8) Ależ miałam ciśnienie :D

Ten bordowy nie ma keiki ? takie malutkie coś mu idzie z dołu :?:
Szamanka
1000p
1000p

Post »

Hehe... to chyba miałyśmy takie samo ciśnienie ;) Też skakałam z aukcji na aukcję, próbując się na któregoś zdecydować ;)
Musiałyśmy nieźle podnieść oglądalność tych stron :wink:
Jak już wylicytowałam 3, to jeszcze nad jednym intensywnie się zastanawiałam, ale byłam dla siebie brutalna - wyłączyłam all... 8) Jeszcze minuta tam i wydałabym dużo więcej niż zamierzałam.
U mnie też wieś i z pocztą różnie bywa. Ja już kupowałam u tego sprzedawcy i na pewno nie wyśle paczki w czwartek. Nie zdarzyło mi się, żeby przeleżała przez weekend na poczcie.
Pocieszam sie, że skoro dziś poniedziałek, to może jutro wyśle...i może...MOŻE np. w środę będzie...albo w ostateczności w czwartek.... Już nie mogę się kurcze doczekać... ;)

Nie wiem czy ten bordowy ma keiki... na tym zdjęciu nie widać za dobrze.. ale tak jakby coś tam było..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”