Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.
Biedroneczko nie wiem co to jest ale wygląda ślicznie. Moja maciejka ma podobne liście ale dłuuuuuugie łodygi (takie wyciagnięte) W dzień wygląda jakby umarła a wieczorem się podnosi i pachnie i ślicznei wygląda.
Ihasiu... współczuję. Zdrówka życzę.
Ihasiu... współczuję. Zdrówka życzę.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Cocinello ta roślinka to "laurencja" w ubiegłym roku ją miałam niestety nie złapałam nasionek...Lisko - śliczne jest to zdjęcie maciejki nocą ;:6
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Zrobilam dzisiaj kilka fotek mimo pogody.
raz pada raz nie- z jednej strony dobrze dla roslinek z drugiej dzieciaki siedza z nosem przyklejonym do szyby i co bym nie wymyslila do zabawy - to im sie nudzi
Lilia- pewnie bedzie zolta

Na tych dwoch zdjeciach ponizej- moja zdechla maciejka..w ciagu dnia

Moj Rh listki wypuszcza:-)

Pomidorki:-)

Maciejka noca- nadal niestety wyglada jak zdeptana.. kwiatkow miala wczesniej jakos wiecej teraz malusio

Druga lilia- bardzo mi sie podoba:-)))

Miniaturowa rozyczka tez niczego sobie- kolorki jedynie przeklamane troche bo jest tak slodko rozowa

Lilia zolta niedlugo calkiem rozkwitnie

Floks- tym razem- chyba na pewno:-)))

raz pada raz nie- z jednej strony dobrze dla roslinek z drugiej dzieciaki siedza z nosem przyklejonym do szyby i co bym nie wymyslila do zabawy - to im sie nudzi

Lilia- pewnie bedzie zolta

Na tych dwoch zdjeciach ponizej- moja zdechla maciejka..w ciagu dnia

Moj Rh listki wypuszcza:-)

Pomidorki:-)

Maciejka noca- nadal niestety wyglada jak zdeptana.. kwiatkow miala wczesniej jakos wiecej teraz malusio

Druga lilia- bardzo mi sie podoba:-)))

Miniaturowa rozyczka tez niczego sobie- kolorki jedynie przeklamane troche bo jest tak slodko rozowa

Lilia zolta niedlugo calkiem rozkwitnie

Floks- tym razem- chyba na pewno:-)))

hhahahha Ihasiu z tą maciejką chyba rzeczywiście coś nie tak 
Tzn. w dzień moja wygląda tak samo jak Twoja... ale w nocy... ożywa
ale pomidorki masz duże - wow.... a ja mam jednego maleńkiego koktailowego
A o nic tak nei dbam jak o te pomidorki bo chę mieć swojego.. choćby jednego ale własnego
a kwiatuszki śliczniutkie !

Tzn. w dzień moja wygląda tak samo jak Twoja... ale w nocy... ożywa

ale pomidorki masz duże - wow.... a ja mam jednego maleńkiego koktailowego

A o nic tak nei dbam jak o te pomidorki bo chę mieć swojego.. choćby jednego ale własnego

a kwiatuszki śliczniutkie !
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Kolejna porcja fotek- troszke deszczowych- padalo gdy robilam zdjecia:-)

Czy ten krzaczek to Hortensja? mam go za oknem kuchennym- nie jest moj ale jest piekny.

A to? czy to To co mysle? Nie jest to przypadkiem Rudbekia? myslalam ze wszystko wyplewilam- a pozniej krokodyle lzy wylewalam ze wyrzucilam to co tak bardzo lubie.

Czy ten krzaczek to Hortensja? mam go za oknem kuchennym- nie jest moj ale jest piekny.

A to? czy to To co mysle? Nie jest to przypadkiem Rudbekia? myslalam ze wszystko wyplewilam- a pozniej krokodyle lzy wylewalam ze wyrzucilam to co tak bardzo lubie.

Lilie cudne !!! i goździka widzę 
Tak to hortensja. Nawet 2! A na drugim zdjęciu to właśnie ta hortensja, którą trzeba podlewać nawozem, żeby była niebieska bo w przeciwnym wypadku ........ jest taka jak na zdjęciu ... fioletowa.
Imasz rację na kolenych zdjęciach jest rudbekia
Jak zakwitnie to juz zostanie u Ciebie

Tak to hortensja. Nawet 2! A na drugim zdjęciu to właśnie ta hortensja, którą trzeba podlewać nawozem, żeby była niebieska bo w przeciwnym wypadku ........ jest taka jak na zdjęciu ... fioletowa.
Imasz rację na kolenych zdjęciach jest rudbekia

Jak zakwitnie to juz zostanie u Ciebie

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Iwonko- chodze juz dwa dni kolo nich- i tesknym okiem patrze ale nie mam gdzie ich posadzic:-( na kratce jest pnaca roza i obok wlasnie juz jeden klematis ( malutki jeszcze) na drugiej jest bluszcz.. spojrz prosze na fotki gdzie wlasnie sa te kratki- myslisz ze z bluszczem gdyby byl na drugim koncu- nie bylo by mu zle?
Przepraszam ze ostatnio sie do Was nie odzywam- wpadam jak po ogien. malujemy mieszkanie i mam bajzel na kolkach:-)) jak sie obrobie to znowu będę was odwiedzac:-)
Przepraszam ze ostatnio sie do Was nie odzywam- wpadam jak po ogien. malujemy mieszkanie i mam bajzel na kolkach:-)) jak sie obrobie to znowu będę was odwiedzac:-)
Aga!!!!! Iwonka dobrze napisała ... grzech nie kupić!!!!!!!!! nei wiem np. przesadź żółta lilię i wsadź tam clematisa!!!
Jeju jakby clematisy byly po 2 zł to bym chyba caly sklep wykupiła hahahah
Jeju jakby clematisy byly po 2 zł to bym chyba caly sklep wykupiła hahahah
z uśmiechami Iza
u liski
u liski