Ogródek Olgi - Olga00

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

pięknie to ujęłaś
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witaj Oluniu. Naprawdę śliczna tęcza i pięknie zrobiona fotka. Takie widoki są niesamowite. Goździk czerwony śliczniutki, oby Ci tylko nie usechł. Lilie też piekne. Pozdrawiam papa
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
atchame
100p
100p
Od: 31 sty 2008, o 14:38

Post »

Olga....zrobiłam ci zdjęcie tego mojego goździka..jest u mnie na moim ogrodowym wątku. Nie chciałam ci zasmiecać twojego, więc umiesciłam je u siebie...zaglądnij jak znajdziesz chwilkę ;)
Pozdrawiam
Kasia S
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oluniu kochana wy z Bożenka to chyba sie zmówiłyście i razem cyknęłyście tęczę. Dopiero byłam u niej i taka sama jak u Ciebie. Piękna. A gdzie ty sie podziewasz???
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:87
Co ty masz z tymi goździkami ? :)
To tak jak ja niedawno zaraziłam się liliami....
Troszkę się przestraszyłam że tylko jedna biała lilia na kilka cebul ci zakwitła..... Bo mam zamiar w niedzielę zakupić w botaniku na kiermaszu.....
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Już jestem :wit Witam wszystkich. Mój komputer chyba chciał odpocząć. Przez te parę dni większość czasu poświęciłam na pracach w ogrodzie. Na grządkach nie ma ani jednego chwasta no i oczywiście nowe zakupy, ale skromne :cry:
Aksamitki na nowej rabatce Obrazek
No i fuksja :lol: nie mogłam jej tak zostawić, była tylko jedna ;:7 Obrazek
Olga00
500p
500p

Post »

Mariola cieszę się, odwiedziłaś mój ogródek. Lilie możesz śmiało kupować. Ja w zeszłym roku dostałam te cebule zrośnięte więc je porozdzielałam i może dlatego teraz nie zakwitły. Mam nadzieję,że na drugi rok będzie ich więcej. Lilie są piękne, na pewno kupię więcej cebul jak tylko się pokażą :lol: Goździków też dokupię bo jeszcze dużo kolorów i gatunków.
Kasiu byłam na spacerku w Twoim ogródku i nie widziałam goździka :cry: ale czekam na fotki. Możesz umieścić go u mnie nie będziesz zaśmiecać. częściej będę go oglądać bo jest naprawdę piękny :shock:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj oluniu ponownie- dobrze ze juz jestes, bo brakowało mi od Ciebie wiadomości. Zakupy świetne. Masz racje co do warzyw prosto z krzaka. Najlepiej pachna i najlepiej smakuja. Pozdrowionka i do jutra. ;:12
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Dzięki za odwiedziny w moim ogrodzie, u Ciebie droga Olu też jest pięknie :D I masz racje nie ma to jak swoje, warzywa i owoce. My działeczkę podzieliliśmy na pół, warzywnik i część rekreacyjna. Jeśli nie będziemy mieć sił lub czasu zawsze można zasiać trawkę :D Pozdrawiam
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Olga00
500p
500p

Post »

Witam. Chciałam Wam pokazać moje kwiatki, które ostatnio zakwitły.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na warzywniaku też się troszkę zmieniło:
Obrazek Obrazek

Moje ostatnie zakupy:

Obrazek Obrazek
Obrazek

No i prezencik, w którym nie wiem co posadzić.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Podoba mi się ten ślimaczek. ;:1 ;:1 Ja bym nie miała problemu z wsadzeniem do niego kwiatuszka,ale coś znajdę dla ciebie ,wybierz sobie u mnie coś, co ci się podoba, a potem mi powiedz co chcesz,a ja spełnię twoją prośbę,co ty na to _oleander_? ;:105 ;:105 ;:105 Mam dobry dzień dzisiaj więc wykorzystaj to. ;:79 ;:79
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Piękne nowe nabytki, i cukinia ładnie rośnie. Niecierpię ślimaków, szczególnie tych bez skorupek :( , ale ta doniczka prezentuje się wspaniale. Ciekawe co w niej zasadzisz. Pozdrowienia.
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Olga00
500p
500p

Post »

Witaj Boguniu. Szkoda,że dzień się już kończy :( a jutro też będziesz miała dzień dobroci dla koleżanek? Dałaś mi teraz do myślenia. Idę na spacerek do Twojego ogródka, może coś wypatrzę ;:7 ;:7 ;:7
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Nie dobry kierownik dał mi urlop,więc zacieszam jak cho....a. A co do kwiatuszków,to bierz co chcesz. ;:87 ;:87 ;:87
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Oluniu. Dzięki Ci za odwiedzinki. Slimakowa doniczka śliczna -fuksje by tam pasowały. Zakupy też udane, cukinia maleńka jeszcze??Ja juz swoje obrywałam bo przerastają. U mnie juz lepiej, grypie sie nie dałam lece po pracy na działke robic fotki. Pozdrawiam serdecznie i milego dnia Oluniu.
Moje Gigulinki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”