NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lis 2020, o 09:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
Wyczyścilam ciasteczka tutaj i teraz 2 próby i ok ,czy to pomogło ?
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
Pewnie tak. Super, że jest ok.
Miałam właśnie pisać o czyszczeniu ciasteczek jak i plików podręcznych przeglądarki- powinno się to robić przy takich zmianach.
Miałam właśnie pisać o czyszczeniu ciasteczek jak i plików podręcznych przeglądarki- powinno się to robić przy takich zmianach.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
W najbliższym czasie, podczas udoskonalania forum - czyszczenie ciasteczek to podstawa.
Właściwie, należy to robić za każdym razem po wejściu na forum.
Właściwie, należy to robić za każdym razem po wejściu na forum.
-
Super dziękuję
za pomoc ,a ja myślałam ,że zaszkodzi to
Zaczęłam czytać o korzyściach i szkodach

Zaczęłam czytać o korzyściach i szkodach

- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Proszę wyczyścić cache przeglądarki teraz oraz wieczorem lub rano (aby widzieć zmiany wprowadzane)
Dotyczy stylu forum podstawowego czyli Prosilver
Poprawiono system tak aby wątki przeczytane były szarym kolorem a nieprzeczytane zielonym
Dotyczy stylu forum podstawowego czyli Prosilver
Poprawiono system tak aby wątki przeczytane były szarym kolorem a nieprzeczytane zielonym
- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Drogi Adminie
Czy udałoby się włączyć nieograniczoną możliwość edycji własnych wątków w dziale MÓJ PIĘKNY OGRÓD? Do tej pory tak było. Często się przydawała ta możliwość.
I jeszcze jedno.
Jeśli to możliwe, to prosimy o możliwość pisania pw jako odpowiedzi do danego postu (z cytowaniem jego treści). A może to jest a ja nie widzę
Wiem, wszystko po kolei
cierpliwości 

Czy udałoby się włączyć nieograniczoną możliwość edycji własnych wątków w dziale MÓJ PIĘKNY OGRÓD? Do tej pory tak było. Często się przydawała ta możliwość.
I jeszcze jedno.
Jeśli to możliwe, to prosimy o możliwość pisania pw jako odpowiedzi do danego postu (z cytowaniem jego treści). A może to jest a ja nie widzę

Wiem, wszystko po kolei

- badzia
- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Kontakt:
Ten zielony kolor jest za blady. Zamieńcie go, proszę, na granatowy lub ciemnoniebieski, jeśli już musi być kolorowy.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Absolutnie popieram. Zdarza się, że po pewnym czasie zauważymy jakiś istotny błąd w którymś naszym poście i obecnie nie ma już możliwości jego poprawy.
-
Ja się chyba pomyliłam
i już
nic nie mogłam zrobić
Też popieram prośbę o dłuższy czas na edycję .

nic nie mogłam zrobić

Też popieram prośbę o dłuższy czas na edycję .

- Administrator
- ---
- Kontakt:
Zmieniłem tymczasowo na bardzo długi / zmiana z 60 min na 13000 minut czyli ok 10 dni / z czasem do doprecyzuję i podam ale nie w najbliższym czasie. Więc na razie mamy 13000 minut czas edycji dla wszystkich od tego momentu pisanych postów (system o ile pamiętam wcześniej napisanych postów może nie uwzględnić ale mogę się mylić, piszę z pamięci)
Zielony na wejściu nie może być zmieniony ze względów "różnych" w tym `związek to ma z produktami Marolex
Natomiast zrobię, już zrobiłem w dużym stopniu przełączany profil SubsliverX1
Wyżej opisałem jak przełączyć profil czyli wygląd forum z zielonego na czarno, ciemny, szary itd
Zielony na wejściu nie może być zmieniony ze względów "różnych" w tym `związek to ma z produktami Marolex
Natomiast zrobię, już zrobiłem w dużym stopniu przełączany profil SubsliverX1
Wyżej opisałem jak przełączyć profil czyli wygląd forum z zielonego na czarno, ciemny, szary itd

- Administrator
- ---
- Kontakt:
Przycisk Nowe posty koniecznie na górę 

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Będzie, będzie, będzie , już było o tym kilka razy.
Zmiany w skrypcie forum wymagają czasu i skupienia, to precyzyjna praca,odpowiedzialna i nie da się wszystkiego wprowadzić natychmiast lub choćby jednego dnia...
Zmiany w skrypcie forum wymagają czasu i skupienia, to precyzyjna praca,odpowiedzialna i nie da się wszystkiego wprowadzić natychmiast lub choćby jednego dnia...

- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Wielkie dzięki za wydłużony czas edycji 

- Lisica
- Od: 19 lut 2013, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo proszę o trzy zmiany:
1. "Wątki z twoimi postami" powinny być na górze, w jednej linii z "Prywatnymi wiadomościami" i "Powiadomieniami". Zjeżdżanie na sam dół ekranu, żeby trafić do odwiedzanych wątków, jest dużym utrudnieniem.
2. Po przeczytaniu pierwszego odwiedzanego wątku, powinien być powrót do "Wątki z twoimi postami", a nie do działu, w którym znajdował się ten pierwszy przeczytany wątek.
3. Nie działa funkcja "ukryj mój status".
Dziękuję, pozdrawiam
1. "Wątki z twoimi postami" powinny być na górze, w jednej linii z "Prywatnymi wiadomościami" i "Powiadomieniami". Zjeżdżanie na sam dół ekranu, żeby trafić do odwiedzanych wątków, jest dużym utrudnieniem.
2. Po przeczytaniu pierwszego odwiedzanego wątku, powinien być powrót do "Wątki z twoimi postami", a nie do działu, w którym znajdował się ten pierwszy przeczytany wątek.
3. Nie działa funkcja "ukryj mój status".
Dziękuję, pozdrawiam
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
"Tylko błękit wciąga nas..."