Bukiecik wziaż stoi i kwitnie .I mnie cieszy .
JAKUCH-Jadziu O tak Fiona nas się pilnuje i domu.Tylko jak na polowanie idzie to na łąki za stawem.I niesie zdobycz do domu
Jadziu, kochana, dziękuję za podzielenie sie nasionkami.Trochę mi zostało.Wszystkich na wiosnę nie posiałam.o już zostaną na wiosnę.
Dalej deszczu nic nie mam.Jak nie popada znowu jutro muszę podlać trochę.We wrześniu jeszcze podlewać.

Dalie w tym roku pięknie kwitną i dają dużo radości.
Dyniek ozdobnych mam w tym roku dużo.A jeszcze nie wszystkie zerwane.Nie wszystkie pokazane.a zuj trochę rozdanych sąsiadom.
Danutko z Dalie mam różne. I fajnie, bo takie różne to lubię .I duże i mniejsze.I z dużymi i z małymi kwiatami.
Ja tez jeszcze mam 2 w pąkach.
plocczanka-Lucynko Dziękuję w imieniu dalii i bukiecików.
Maska-Marysiu no żal tych roślinek to podlewam.We wrześniu.Masakra.Miesiąc już u nie padało. A grzało prawie cały czas. Liliowce będą i w szpalerze.Jak się pokrzyżują, to dobrze, tylko na nasionka trzeba zostawić.A ja zawsze obrywam.
Dalie i bukiecik dziękują za pochwalę.cieszę się,że i dekoracje się podobają.
duju-Justynko Dla mnie wszystkie dalie są urokliwe.
Jeszcze kwitną jeżówki.Nie wszystkie oczywiście.ale trochę jeszcze cieszy oczy i serducho
Locutus-Loki To dobrze,że goji się poprawiło. Może wiciokrzew jesień już poczuł.Ten rok trudny dla roślin,/susza, mało deszczu.
Cieszę się ,że ważka się spodobała.
Dalie kwitną na całego i dobrze.Ich czas.Rozchodników mam trochę nowych .nie wszystkie jeszcze są rozrośnięte.Może na drugi rok. Milin też dziękuję za pochwalę.
Jeżówka Milkshake

Green Twister

Green Jewel

carex ice dance

Moja mała hakonka

Turzyca Buchanana

a taką trawkę posadziłam nad stawem . Wydmuchrzyca piaskowa

Astry marcinki