Witam
Nie wiem czy ktoś zagląda czy nie ,myślę,że czasem ktoś luknie ,ale wpadam co by zostawić kilka fotek z mojego ogrodu ,mimo wszystko.Prawie codziennie coś nowego zakwita coś innego kończy kwitnienie i ogród zmienia swój wygląd.Zdaje sobie też sprawę ,że każdy ma co robić w ogrodach a do tego te susze i upały i ciągłe latanie z wężem.
Hej Beatko oczywiście, że zagląda za każdym razem podziwiam Twoje kwitnienia i ogród, ale nie zawsze się ujawniam zdjęcia piękne takie soczyste i pełne barw, na żywo wszystko pewnie prezentuje się jeszcze lepiej.
.[.b]Witam [/b] opisałam się ,załadowałam zdjęcia i szlak wszystko trafił
Tak więc teraz jeszcze raz próbuję i jak tym razem nie pójdzie to dam sobie dziś spokój,można się wku...rzyć
Zdjęć jak zawsze sporo się nazbierało więc zaczynam .
Ale nacieszyłam oczy twoimi pięknymi kwietniami.
Lilie,liliowce cudne Hosty, floksy tak samo
Ostróżki, róże, begonie
i jeszcze pomidorki ,mniam za parę dni.U mnie też.Na razie pojedyncze czerwone szybko w buzi znikają.
anabuko1 Aniu dziękuje i cieszę się,że znalazłaś czas co by wpaść do mnie
Zdjęcia ,które wstawiłam wczoraj to zaległe zdjęcia i na do datek nie wszystkie .Sporo się nazbierało a teraz siedzę w miarę możliwości i pomniejszam co by wam je pokazać.Te co wstawiłam wczoraj wyglądają roślinki super ,ale już te kolejne co będę wstawiać to widać na nich jak susza i upał dały się we znaki roślinkom i chyba nam wszystkim niestety.Mimo,że starałam się podlewać w miarę możliwości bo był też zakaz to jakoś ledwo bo ledwo ,ale dają sobie radę .Mam nadzieję,że teraz jak już upały ustąpią to spadnie może w końcu trochę więcej deszczu i one jakoś się zregenerują czego im życzę bo na niektóre jak się patrzy to aż serce boli
Zapraszam na ci dalszy zaległych zdjęć