Ale zakupy Już wyobrażam sobie ogród w pełni kwitnienia. No tak wiosna się zbliża nieuchronnie, ptaki rano tak śpiewają a my też się budzimy z letargu zimowego.
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
dzięki za odwiedziny, a tak co do ptaków nie wiem czy nie narobilam sobie klopotu.
Zal mi ptaków i zalożyliśmy dwa karmniki, wszystko jest ok zjadaja itd., ale najgorsze, że szpaki czy wrony bo juz nie wiem czekaja na drzewach, a co bedzie wiosną?
Po działce będę latac z foliami, butelkami, bo powyjadaja mlode roślinki!
Taro jak tam Twoje pomidorki powychodziły z ziemi Jaka odmiana Ile krzewów posadzisz i gdzie .Jestem teraz na etapie pomidorowym ,parapety zawalone ,ciekawam ,gdzie ja to popikuję.pozdrawiam cieplutko.
taro ja codzienni zaglądam i od wczoraj wyłażą jak szalone ,i tak sie martwie czy nie za szybko .Barona miałam przez dwa lata ,odmiana bardzo plenna i nie kłopotliwa.Ale w tym roku nie sieje holenderek ,przeżócam sie tylko na malinowe ,sa wrazliwe ,ale smak wyborny.A oto moje poletko .W kazdym takim pódełeczku mam ok15 nasionek ,a na parapecie stoi właśnie z 15 kubeczków z różnymi odmianami.