Może to są nowsze odmiany?
Moja oaza - Nezka
Małgosiu, bo nic innego mi nie wolno
. Do pracy nie chodzę, mam chorobowe (do dzisiaj), a tak to herbatka, kocyk i z wami siedzę
. Nie masz pojęcia jak się cieszę, że kiedyś znalazłam to forum, przynajmniej czuję, że nie jestem sama ;:12
W poniedziałek już idę do pracy i mam nadzieję, że już więcej mnie nic złapie
,bo ogród czeka! 
W poniedziałek już idę do pracy i mam nadzieję, że już więcej mnie nic złapie
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kwiaty
Witaj Agnieszko miło w twoim ogródku, zachwyciły mnie twoje niebieskie irysy są śliczne ja bardzo lubię niebieskie kwiaty w tym roku bedę miała balkon w niebieskich kwiatach szkoda tylko, że kwiatów niebieskich jest tak mało. Masz też śliczne dwa kwiatuszki, które wyrosły takie bujne w piaskownicy, dajesz im chyba specjalną odżywkę, myślę , że ta odżywka "Miłość " po wesołych buziach widać , że są szczęśliwe chyba to są skalniaczki takie kochane. Agnieszko ja też każdego roku jeżdzę do Otmuchowa i zawsze przywożę jakieś rośliny.
-
Grzesiek29
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 26 lis 2007, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję Kasiu tobie również za odwiedziny, uwielbiam wszystkie kolory w ogrodzie, każdy ma swój urokKatarzynka pisze:Tak , tak Agnieszko u Ciebie widać już wiosnę.:):)
Mi osobiście bardzo spodobały się piwonie i irysy w kolorze fioletowym, uwielbiam ten kolor w ogrodzie.
Szkraby sa słodkie
Pozdrawiam serdecznie Kasia
.Te szkraby maja najwięcej uroku