Moja rabatka - perdii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja rabatka - perdii

Post »

Gosiu sporo krzaczków zamówiłaś a szczególnie zastanowiła mnie ta ilość oczaru.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Gosiu :wit
U mnie tez pogoda wymarzona,ciepełko,słonko świeci,pachnie wiosna,aż buzia się sama uśmiecha :D Jeszcze,zeby ten śnieg całkowicie stopniał ;:173 Podobają mi się oczary ale ja nie mam gdzie już ich posadzić ;:174 Tez czekam na przesyłkę z żurawkami,jeżówkami,liliowcami i wszystkiego po trochu od Mariusza-szczytnica ; :wink: Ech te paczki,zakupy to cieszą,prawda :?:
Miłego dnia ;:3
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

jola1 pisze:Gosiu sporo krzaczków zamówiłaś a szczególnie zastanowiła mnie ta ilość oczaru.
Witaj Jolu oczaru tylko dwie sadzonki zamówiłam To nie tak dużo. Robinii białej 10 bo chcę stworzyć aleję na niezagospodarowanym kawałku pomiędzy posadzonym laskiem a drogą do ogrodu :D
Aniu jasne że praca w ogrodzie cieszy i zakupy też .Tylko chudość portfela martwi
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Gosiu ta chudość to jest największa na wiosnę , wtedy chyba najwięcej zamawiamy kupujemy,przynajmniej ja tak robię :wink: potem pomału,pomału zaczyna w nim mniej ubywać,a na jesieni dojdzie do siebie ;:108
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To przez tą zimę. Człowiek ma za dużo czasu i wynajduje ciągle jakieś sklepy z ciekawymi roślinami i zamawia, zamawia.... :;230
Zamówiłam w styczniu taką ciekawą , jak dla mnie, ozdobną jabłoń sikkimską. Ma takie duże kolce.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Gosiu to prawda,ciągle nam mało,tak wszystko zbiera się przez parę lat a z nowym rokiem znowu coś nam brakuje,i znowu pełno nowych sadzonek,i ta chyba w nieskończoność będzie,życzę miłego dnia ;:3 :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Marto. U mnie z nieba lecą krople deszczu. :(
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wy pracujecie w ogrodach a ja w kuchni. Jutro mój synek przyjeżdża z rodzinką więc robię do jedzenia przysmaki synusiowi i wnusiowi ;:138 Zrobiłam do wyboru pierogi z kapusta i grzybami oraz ruskie,bo nie wiem na jakie będzie miał ochotę, kołduny, jutro ugotuję do nich rosół. Zrobiłam ciasto "domek" bo synek bardzo je lubi . Zaraz zrobię roladę z jabłkami. Pytałam synka jakie ma "zamówienie" ale jak to synek nie chce mamy przemęczać więc mówi że ważne co będzie jadł ważne że się zobaczymy ;:138 Jutro od rana nerwówka bo nie będę mogła się doczekać ich przyjazdu.Myślę co jeszcze synkowi zrobić żeby się najadł swoich ulubionych potraw , ale jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Chyba na niedzielny obiad zrobię mu kaczkę z jabłkami To się synek ucieszy.Mój M to dziwny jest jak byłam w ciąży to żeby syn się urodził a teraz to zazdrosny o niego, :wink: dokucza mi że ja tylko wszystko dla synka a on to co :;230 :;230 :;230 Sam poza najmłodszą córką i jej dzieckiem świata nie widzi :;230 Jego córcia- pszczółeczka.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiunia pierogi z kapustą to ulubione mojej córki.Jak do mnie dzieci przyjeżdzają tez chcę wszystko zrobić naj,a moja córa domowa tak jak twój M ,zazdrosna i mówi "najukochańsze przyjeżdzają"
Pracuj i gotuj spokojnie ,MIłego popołudnia :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jadziu :wit Byłaś na działce?
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Na takie menu , to może bym wpadła do Olsztyna ? ;:306
Faceci są chyba ciut zazdrośni o synków.
Ale być facetem to między innymi , trzeba spłodzić syna, no nie ?
;:196
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w sobotę. Zapowiada się ładny dzień. Nie pada,jest powyżej zera,na podwórku pomiędzy blokami błotko osusza się wiec mam nadzieję że na wioseczce też ubywa śniegu i błotka ;:138 ;:138 Zapraszam Krysiu :D starczy i dla Ciebie.Moja wada nie potrafię robić potraw w małych ilościach
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu sobotnio, ja po ósmej ruszam na ogród, a Ty będziesz miała miłe dni w rodzinnym gronie, ciesz się każdą chwilą, bo tak rzadko widujemy te nasze dzieci. Z opisu to małe przyjęcie się u Ciebie szykuje :D, ja to bym się pisała na pierogi i roladę z jabłkami :D
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie kłębią się chmury, więc nie spodziewam się pięknej pogody. Jeśli się trafi-moje szczęście :wink: Jednak brak mrozu w nocy wciąż mnie cieszy :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Witaj Gosiaczku mój kochany , ;:196 Przylaszczke mam od sangwinari,już drugi rok pieknie kwitnie,chociaż za bardzo nie dbam o nią bo nie wiem co lubi ,musze nawet poczytac ,na ten temat
Miłej soboty :wit ,ja koło 9tej jade na działeczke :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”