Moja rabatka - perdii
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja rabatka - perdii
Gosiu sporo krzaczków zamówiłaś a szczególnie zastanowiła mnie ta ilość oczaru.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosiu
U mnie tez pogoda wymarzona,ciepełko,słonko świeci,pachnie wiosna,aż buzia się sama uśmiecha
Jeszcze,zeby ten śnieg całkowicie stopniał
Podobają mi się oczary ale ja nie mam gdzie już ich posadzić
Tez czekam na przesyłkę z żurawkami,jeżówkami,liliowcami i wszystkiego po trochu od Mariusza-szczytnica ;
Ech te paczki,zakupy to cieszą,prawda
Miłego dnia

U mnie tez pogoda wymarzona,ciepełko,słonko świeci,pachnie wiosna,aż buzia się sama uśmiecha

Miłego dnia

Witaj Jolu oczaru tylko dwie sadzonki zamówiłam To nie tak dużo. Robinii białej 10 bo chcę stworzyć aleję na niezagospodarowanym kawałku pomiędzy posadzonym laskiem a drogą do ogrodujola1 pisze:Gosiu sporo krzaczków zamówiłaś a szczególnie zastanowiła mnie ta ilość oczaru.

Aniu jasne że praca w ogrodzie cieszy i zakupy też .Tylko chudość portfela martwi
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Gosiu ta chudość to jest największa na wiosnę , wtedy chyba najwięcej zamawiamy kupujemy,przynajmniej ja tak robię
potem pomału,pomału zaczyna w nim mniej ubywać,a na jesieni dojdzie do siebie 

To przez tą zimę. Człowiek ma za dużo czasu i wynajduje ciągle jakieś sklepy z ciekawymi roślinami i zamawia, zamawia.... 
Zamówiłam w styczniu taką ciekawą , jak dla mnie, ozdobną jabłoń sikkimską. Ma takie duże kolce.

Zamówiłam w styczniu taką ciekawą , jak dla mnie, ozdobną jabłoń sikkimską. Ma takie duże kolce.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Gosiu to prawda,ciągle nam mało,tak wszystko zbiera się przez parę lat a z nowym rokiem znowu coś nam brakuje,i znowu pełno nowych sadzonek,i ta chyba w nieskończoność będzie,życzę miłego dnia

Dziękuję Marto. U mnie z nieba lecą krople deszczu. 

Wy pracujecie w ogrodach a ja w kuchni. Jutro mój synek przyjeżdża z rodzinką więc robię do jedzenia przysmaki synusiowi i wnusiowi
Zrobiłam do wyboru pierogi z kapusta i grzybami oraz ruskie,bo nie wiem na jakie będzie miał ochotę, kołduny, jutro ugotuję do nich rosół. Zrobiłam ciasto "domek" bo synek bardzo je lubi . Zaraz zrobię roladę z jabłkami. Pytałam synka jakie ma "zamówienie" ale jak to synek nie chce mamy przemęczać więc mówi że ważne co będzie jadł ważne że się zobaczymy
Jutro od rana nerwówka bo nie będę mogła się doczekać ich przyjazdu.Myślę co jeszcze synkowi zrobić żeby się najadł swoich ulubionych potraw , ale jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Chyba na niedzielny obiad zrobię mu kaczkę z jabłkami To się synek ucieszy.Mój M to dziwny jest jak byłam w ciąży to żeby syn się urodził a teraz to zazdrosny o niego,
dokucza mi że ja tylko wszystko dla synka a on to co
Sam poza najmłodszą córką i jej dzieckiem świata nie widzi
Jego córcia- pszczółeczka.

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Gosiunia pierogi z kapustą to ulubione mojej córki.Jak do mnie dzieci przyjeżdzają tez chcę wszystko zrobić naj,a moja córa domowa tak jak twój M ,zazdrosna i mówi "najukochańsze przyjeżdzają"
Pracuj i gotuj spokojnie ,MIłego popołudnia
Pracuj i gotuj spokojnie ,MIłego popołudnia

Witaj Jadziu
Byłaś na działce?

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Na takie menu , to może bym wpadła do Olsztyna ?
Faceci są chyba ciut zazdrośni o synków.
Ale być facetem to między innymi , trzeba spłodzić syna, no nie ?

Faceci są chyba ciut zazdrośni o synków.
Ale być facetem to między innymi , trzeba spłodzić syna, no nie ?

Witam w sobotę. Zapowiada się ładny dzień. Nie pada,jest powyżej zera,na podwórku pomiędzy blokami błotko osusza się wiec mam nadzieję że na wioseczce też ubywa śniegu i błotka
Zapraszam Krysiu
starczy i dla Ciebie.Moja wada nie potrafię robić potraw w małych ilościach

- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Witaj Gosiu sobotnio, ja po ósmej ruszam na ogród, a Ty będziesz miała miłe dni w rodzinnym gronie, ciesz się każdą chwilą, bo tak rzadko widujemy te nasze dzieci. Z opisu to małe przyjęcie się u Ciebie szykuje
, ja to bym się pisała na pierogi i roladę z jabłkami 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie kłębią się chmury, więc nie spodziewam się pięknej pogody. Jeśli się trafi-moje szczęście
Jednak brak mrozu w nocy wciąż mnie cieszy 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Gosiaczku mój kochany ,
Przylaszczke mam od sangwinari,już drugi rok pieknie kwitnie,chociaż za bardzo nie dbam o nią bo nie wiem co lubi ,musze nawet poczytac ,na ten temat
Miłej soboty
,ja koło 9tej jade na działeczke 

Miłej soboty